Milica i Žarko

Pre 24 godine na Paliću: Nikada viđena fotografija sa veridbe Milice Milše i Žarka Jokanovića

Autor:

05.08.2023 17:30

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

Fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića naišla na opšte oduševljenje, pogledajte kako su izgledali na dan veridbe



Milica Milša i Žarko Jokanović već dve i po decenije su u braku i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Instagram

 

Žarko ne krije koliko voli svoju suprugu, pa je svakodnevno obasipa ljubavlju i pažnjom, a budući da je danas važan datum za njih dvoje, on joj je posvetio emotivne reči.

Pročitajte Topi se i dalje - Milica Milša zahvaljujući ovom triku sve tanja (foto)

Naime, na današnji dan ovaj skladan par proslavlja 24 godine otkako su se verili, te je u to ime Žarko na Instagramu objavio sliku koja je nastala upravo na dan veridbe na Paliću, a pomenuta fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića privukle je dosta pažnje.

"Jedna veridba na Paliću, na današnji dan, pre 24 godine... Volim te beskrajno, Emčiću moj najlepši“, napisao je scenarista svojoj supruzi.

Fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića naišla je na opšte oduševljenje javnosti, a svi su se složili da su oduvek bili skladan par.

Pročitajte Bacila mu brilijantski prsten u lice - Saša Popović pre Suzane zaprosio ovu poznatu damu

- Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla "da". Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan.

Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega – rekla je svojevremeno Milica Milša.

Petar Đorđević

 

Podsetimo, Žarko i Milica venčali su se krajem avgusta 1999. godine.

Svadba je održana u jednom restoranu na Košutnjaku, a slavlju je prisustvovalo oko 350 zvanica na kojem je poseban gost bio Miličin sin Antonije, kog je Žarko od prvog dana prihvatio kao svoje dete.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading