Saša Popović

Bacila mu brilijantski prsten u lice: Saša Popović pre Suzane zaprosio ovu poznatu damu

Autor:

05.08.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ljubav Saše Popovića bila je ova poznata damaSaša Popović već godinama je u srećnom braku sa Suzanom Jovanović, ali njegov ljubavni život pre nego što je stao na ludi kamen sa sadašnjom suprugom mnoge intrigira.

ATA Images

 

Tvorac "Zvezda Granda“ u mladosti je bio zaljubljen u Zlatu Petrović koja je jednom prilikom za domaće medije otkrila da je 1989. godine Popović zaprosio.

Pročitajte Raj na Bežanijskoj kosi - Ovde žive Suzana Jovanović i Saša Popović, lepše dvorište skoro niste videli (video)

Zlata Petrović je bila velika ljubav Saše Popovića

- Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice.

Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vreme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dve godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića – ispričala je Zlata.

Instagram

 

Kako je pevačica navela, Saša je neko vreme tugovao, ali je ubrzo nastavio dalje.

Pročitajte Meštani sela Kolari i te kako ih pamte kao par - Da li ste znali da je on prvi muž Suzane Jovanović? (foto)

Devojke su ga obožavale, a ni on nije mogao da im odoli, pa se skrasio tek kada je uplovio u bračne vode sa Suzanom koja je već decenijama jedina ljubav Saše Popovića.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading