Saša i Suzana

Saša Popović iskreno o Suzani: Ujutru kada ustane izgleda mi...

Autor:

14.09.2023 13:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Suzane Jovanović prokomentarisao njen suprug, evo šta je Saša rekao



Tvorac Grand produkcije Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović više od dve decenije u skladnom su braku.

Detalje svoje intime ljubomorno čuvaju za sebe, ali Saša je napravio izuzetak i za medije otkrio kakav je izgled Suzane Jovanović kada se probudi.

Petar Đorđević

 

- Suzana uvek izgleda dobro. I kad se probudimo ujutru izgleda mi dobro, uvek, a ne u spotovima, tad pogotovo izgleda dobro! 

Ona je videla da su joj se pesme povampirile, 'Oči oči', 'Plavuša', 'Rođeni u pravo vreme', onda bolje da i ona uradi sad spotove, nek' joj to ostane za ceo život - rekao je Popović.

Pročitajte Bacila mu brilijantski prsten u lice - Saša Popović pre Suzane zaprosio ovu poznatu damu

Inače, njihov prvi susret dogodio se na snimanju njenog spota, ali pevačica nije mnogo obraćala pažnju na njega, iako je on odmah pokazao simpatije.

Izgled Suzane Jovanović odmah je osvojio Sašu koji je na zanimljiv način šarmirao.

Boško Karanović

 

- Bila sam prijatno iznenađena i to neću zaboraviti do kraja života. Mi smo se pre toga videli, ali nikada ni jednim gestom nije pokazao da se ja njemu sviđam.

Pročitajte Raj na Bežanijskoj kosi - Ovde žive Suzana Jovanović i Saša Popović, lepše dvorište skoro niste videli (video)

I ja počnem da razmišljam, onoliki hvalospevi po novinama, te sa ovom ženom, te sa onom, šta meni fali?! Svi mi se udvaraju, samo on neće. Sad mene kopka onaj ženski crv, rek’o mora da mu se ne sviđam.

Međutim, stižemo mi na svadbu u Jagodinu i kaže da mi želi da svadba prođe uspešno i da lepo zaradimo i poljubi me u obraz. Ja sam bila iznenađena, pitala sam ga šta to znači i on mi je rekao da sam od tada njegova devojka – ispričala je Suzana.

Komentari. (0)

Loading