Milica i Žarko

Terasa sa koje se pruža pogled na ceo grad, a da vidite tek enterijer... Zavirite u stan Milice Milše i Žarka Jokanovića (foto)

Autor:

06.10.2023 14:15

Foto:

Foto:

Dom Milice Milše i Žarka Jokanovića odnedavno je na novoj adresi



Milica Milša i Žarko Jokanović pre nešto više od godinu dana kupili su luksuzni penthaus u samom centru srpske prestonice, gde su stvorili novo porodično gnezdo.

Kako godinama vredno rade skupili su novac da ulože u impozantnu nekretninu koju su sredili baš po svojoj meri. Dom Milice Milše i Žarka Jokanovića odiše luksuzom, a na centralnom mestu u stanu nalazi se portret koji je oboma veoma važan.

Instagram

 

 

Iako nikada nisu želeli da komentarišu medijske napise o ceni novog doma, jer su poznati kao nenametljivi ljudi, glumica i scenarista nekoliko puta podelili su na društvenim mrežama trenutke iz porodičnog doma koji su njihove pratioce ostavili bez daha.

Za uređenje stana angažovali su arhitektu i profesionalnog dekoratera koji su ispunili sve njihove želje. Enterijer je u svetlim tonovima, jedino je pod tamnijih nijansi. Žarko i Milica vode se tezom „manje je više“ pa nisu želeli da pretrpavaju dom nepotrebnim detaljima.

Instagram

 

 

Dom Milice Milše i Žarka Jokanovića ostavlja bez daha

Na retkim fotografijama koje su objavljivali na Instagramu imali smo priliku da vidimo da njihov stan krase umetničke slike, da dominira drveni i stakleni nameštaj, i da je uvek tu i mnogo cveća.

Celim prostorom dominiraju porodične uspomene, a ona koja svakome „upadne“ u oko je veliki portret prelepe dame za koju se pretpostavlja da je glumičina majka Leposava Isaković

Instagram

 

 

Pročitajte Milica Milša potpuno slomljena zbog njegove smrti - Nedostaješ, voli te zauvek tvoja...

U pauzama od napornih snimanja glumica i njen suprug najviše vremena vole da provode na ogromnoj terasi sa koje se pruža pogled na ceo grad. Dramska umetnica svojim omiljenim kutkom nedavno se pohvalila pratiocima na Instagramu, a svi su zapazili retko, skupoceno drvo u saksiji koje terasi daje dodatnu čar.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading