Milica Milša

Milica Milša potpuno slomljena zbog njegove smrti: Nedostaješ, voli te zauvek tvoja...

Autor:

22.09.2023 18:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Objava Milice Milše rastužila pratioce



Veliki srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac Nenad Nenadović zauvek nas je napustio pre dve godine, a iza sebe je osim brojnih zapaženih uloga ostavio neutešnu porodicu i prijatelje.

Jedna od onih koja će zauvek pamtiti Nešu je njegova prijateljica i koleginica Milica Milša koja ga se prisetila pred godišnjicu smrti.

Glumica je na svom Instagram nalogu podelila emotivnu fotografiju, a objava Milice Milše rastužila je mnoge pratioce.

Instagram

 

"Dve godine bez tvog plemenitog osmeha, nedostaješ dragi naš druže Nešo, neprevaziđeni Bruneru, voli te zauvek tvoja Ada“, napisala je Milica.

Inače, Nenad Nenadović u seriji "Igra sudbine“ tumačio je lik Brunera, a u istoj seriji Milša je igrala jednu od svojih najzapaženijih uloga do sada, Adu Kanački.

Pročitajte Objava Milice Milše oduševila - Evo kako su ona i Žarko izgledali na venčanju (foto)

Nenad Nenadović je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji, ali i pozorištu.

Po završetku Akademije postao je stalni član ansambla pozorišta "Boško Buha“ kome je ostao veran do kraja. Beležio je rekorde po broju odigranih predstava, a od deteta glumca je postao pedagog dece glumaca.

Ata Images

 

Ostaće upamćen po ulogama u filmu "Boško Buha“, serijama "Vaga za tačno merenje“, u kojoj je kao dete debitovao, "Priče iz majstorske radionice“, "Bela lađa“, televizijskim emisijama "Fazoni i fore", "Zooteka", "Pet-šou".

Dobitnik je više priznanja, ali je posebno izdvajao tri "Buhine“ nagrade za predstave "Tri musketara" i "Princ – arkadna avantura". 

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

Komentari. (0)

Loading