Tijana i Slaviša

Dupleks pun ljubavi: Ovde žive Tijana i Slaviša Čurović sa ćerkom Tajom (foto)

Autor:

26.09.2023 14:15

Foto:

Foto:

Dom Tijane i Slaviše Čurovića oduševio pratioce, zavirite unutraTijana i Slaviša Čurović jedan su od najskladnijih parova sa domaće javne scene, a njihova ljubav koja je na kratko bila prekinuta, ipak je pobedila, te su nastavili zajednički život.

Dom Tijane i Slaviše Čurovića je dupleks, i to uređen sa puno ljubavi.

Iako nemaju običaj da često dele fotografije iz svoje kuće, ponekad se i to desi, te smo tako na društvenim mrežama imali prilike da zavirimo u njihov kutak.

Boško Karanović

 

Topla porodična oaza je savršen opis za dom poznatog para. Čurovići su veliki ljubitelji umetnosti, pa nije ni čudo što se svuda po stanu nalaze umetničke slike.

Pročitajte Sve je spremno za dolazak bebe - Miloš Biković sa izabranicom uživa u prelepom domu (foto)

Tu je i mnoštvo knjiga, brojni ukrasi i cveće. Na terasi je mali zeleni kutak gde se nalaze brojne biljke, a primetili smo i kružne stepenice koje vode na sprat.

Instagram

 

Dom Tijane i Slaviše Čurovića odiše pozitivnom energijom, i nema sumnje da je svaki detalj pažljivo biran.

Instagram

 

Čurovići ovde vole da se okupljaju za važne prilike, kao što to svake godine rade za rođendan svoje ćerke Taje koja je njihov najveći ponos.

Inače, Tijana i Slaviša Čurović imaju jako lepu ljubavnu priču.

Naime, kada su se upoznali glumica je imala dečka, te mu je kada ju je poljubio lupila šamar. Međutim, Slaviša je bio uporan, pa je kasnije ipak uspeo da osvoji svoju sadašnju suprugu. Pre nekoliko godina doneli su odluku da se razvedu, ali su posle sedam godina pauze obnovili romansu i nastavili tamo gde su stali.

Komentari. (1)

Loading
Rade

29.09.2023 08:37

Nije sve tako bajno kao što piše. Morali su da čekaju 7 godina , da pas umre,da bi se obnovila ljubav. 🥰🐶😍🐕‍🦺💔🦮💞🐕😅😂😇🤣🤕