Tijana Čurović

Sreći nema kraja: Tijana Čurović podelila prelepe vesti, krenule suze radosnice (foto)

Autor:

10.03.2023 10:00

Foto: Promo

Foto: Promo

Ćerka Tijane i Slaviše Čurovića njihov je najveći ponos, a zbog njenog najvećeg uspeha glumica je van sebe od sreće



Tijana i Slaviša Čurović posle sedam godina od razvoda počeli su ljubav iz početka. Jedan od najvećih razloga da braku pruže drugu šansu je njihova ćerka Taja

Pročitajte Neprocenjiva fotografija - Porodica ponovo na okupu

Instagram

 

“Šta ostaje iza nas ako ne porodica”, napisala je glumica u opisu fotografije sa suprugom i ćerkom koja je njihov najveći ponos. Šesnaestogodišnja Taja učinila je roditelje ponosnijim nego ikada najnovijim uspehom koji je postigla.

Pročitajte Tri prosidbe, razvod i pomirenje - Tijana i Slaviša Ćurović ponovo rekli "da" ljubavi

Instagram

 

Naime, ćerka Tijane i Slaviše Čurovića primljena je u "Petnicu", istraživačku stanicu za izuzetno talentovanu decu. Petnica se bavi podrškom i obrazovanjem mladih koji prevazilaze nivo u školskim programima, po čemu je jedinstvena na teritoriji srednje i jugoistočne Evrope, a vešću da je Taja primljena mama se odmah pohvalila na Instagramu.

 

Pročitajte Moralo je doći do promene - Tijana Ćurović nije imala izbora

Instagram

 

"Moj anđeo ostvaruje svoje snove... Primljena je u Petnicu...Plakale smo zajedno danas kada smo videle da je prošla! U stranu što je najdivnija ćerka na svetu, što je najdivnije biće koje hoda Zemljom, ona pored toga što je najbolji đak, ne zadovoljava se malim, običnim snovima. Leti ljubavi mamina...I ne zaboravi da te na tom letu da te čuvam tokom leta i volim najviše na svetu! Živim za tvoje snove! Mora mama malo da se hvali...Ponekada..Bar malo", napisala je Tijana koja je na sedmom nebu od sreće.

Ne sumnjamo da je pred naslednicom glumačkog para blistava budućnost i da će nastaviti da niže uspehe.

Bravo,Tajo!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rade

22.09.2023 14:44

Pričao je da je ostavio ženu jer joj je bio važniji pas od njega. Posle 7 godina joj se vratio zbog ćerkinih suza. Sudbinu psa ne znamo. Verovatno se, posle smrti psa ponovo rodila ljubav. "Dok jednom ne smrkne drugom ne svane ". 🥰🐩💦💔😅😂🤣😇