Tijana Čurović

Neprocenjiva fotografija: Porodica ponovo na okupu

Autor:

06.08.2022 15:30

Foto:

Foto:

Putovanje Tijane Čurović: tri nasmejana musketara u letnjim morskim avanturama



Putovanje Tijane Čurović: sa njima je uvek nasmejano i zabavno. Poznata srpska, televizijska, filmska i pozorišna glumica i voditeljka, koja je široj javnosti poznata u domaćim televizijskim serijama „Moj rođak sa sela“ i „Ranjeni orao“, ali i iz emisija koje je radila kao voditeljka, kao što su: „Domaćine, oženi se“ i „Trenutak iz sna“, poznat je po svom osmehu i harizmi. Glumom je poočela da se bavi još u ranoj mladosti učestvujući u predstavama omladinskog pozorišta Dadov, da bi kasnije, na nagovor svojih kolega konkurisala i upisala Akademiju umetnosti u Beogardu, na kojoj je diplomirala 2004. godine u klasi Feđe Stojanovića.

Instagram screenshot @tijana_curovic

 

 

Pročitajte Sedam godina posle razvoda Tijana i Slaviša Čurović obnovili vezu: Šta ostaje iza nas ako ne porodica

 

Tijana je neko ko je prisutan u različitim televizijskim sadržajima, pa se tako pored glumačkog i voditeljskog posla, bavi i sinhronizacijom za studio Gold digi net, igrajući 2017. godine u naslovu „Tinejdž veštica“, Miu Blek. Pored gore pomenutih domaćih serija, ona je glumila još i u serijma: „Pevaj brate“, „Greh njene majke“, „Igra istine“, „Stižu dolari“, „Vratiće se rode“ i mnogim drugim.

Poznata glumica je bila udata za podgoričkog glumca Slavišu Čurovića, sa kojim ima ćerku Taju, sa kojim je nedavno obnovila ljubav, posle sedam godina od kako su se razveli. Glumica je upravo završila snimanje serije „Aviondžije“, a leto provodi uživajući u čarima Crnogorskog primorja i vodenim avanturma zajedno sa svojom porodicom. Tri musketara tople dane provode na crnogorskim plažama, ali i na slovenskom primorju, pa je tako poznata voditeljka, nedavno na svom Instagram profilu podelila zajedničku fotografiju u vidu selfija, na kojima je je cela porodica, najsmejana i srećna.

Instagram screenshot @tijana_curovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading