Stara ljubav zaborava nema: Sedam godina nakon razvoda Tijana Čurović ponovo ljubi bivšeg muža

Autor:

17.02.2022 13:00

Foto:

Foto:

Tijana Čurović odlučila je da pruži još jednu šansu bivšem suprugu Slaviši



Pre sedam godina popularni glumački par Tijana (41) i Slaviša Čurović (44) odlučili su da stave tačku na svoj brak. Činjenica da su svoju ljubav krunisali kćerkom Tajom (15) uticala je na to da njihov odnos i nakon rastanka ostane u najmanju ruku prijateljski.

Svakodnevni odlasci na kocnerte, predstave, u restorane i poslastičarnice, te zajedničko proslavljanje ćerkinih rođendana samo su neke od stvari koje su nekadašnji emotivni partneri nastavili da praktikuju i nakon rastanka.

S obzirom da se takva bliskost vrlo retko sreće nakon kraha ljubavne veze, Tijana i Slaviša često su svojim postpucima zbunjivali domaću javnost, no s vremenom svi su navikli na njihov odnos, te je nedavna fotka koja je osvanula na Slavišinom Instagram profilu prošla ispod radara, a zapravo je otkrila pravu istinu.

Pročitajte Moralo je doći do promene: Tijana Ćurović nije imala izbora

Instagram

 

Porodična fotografija na Slavišinom profilu inspirisala je kolege iz magazina Story, da ostvare kontakt s glumicom kako bi saznali tajnu idiličnog odnosa bivših supružnika, no nisu mogli naslutiti kakav će dobiti odgovor.

- Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno – kazala im je Tijana kratko, vidno raspoložena.

Nameće se zaključak da zaljubljenom paru ljubavi nikada nije nedostajalo, samim tim dolazi se do pretpostavke da se i za razvod svojevremeno nisu odlučili jer su se manje voleli, već da je nešto drugo bilo posredi. 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading