Hana Ikodinović

Hanin šesnaesti: Nataša ćerku za rođendan odvela u Pariz, priredila joj nezaboravno veče! (foto)

Autor:

08.03.2023 11:15

Foto: Dragan Klem

Foto: Dragan Klem

Rođendan Hane Ikodinović proslavljen je u Parizu, a Nataša se pobrinula da to bude dan za pamćenje



Na današnji dan pre šesnaest godina Nataša Bekvalac se po prvi put ostvarila u ulozi majke. Na svet je donela ćerku Hanu za koju pevačica često kaže da je njena prva ljubav. Njih dve imaju poseban odnos, a Nataša se trudi da svojoj ćerci bude podrška u osetljivom tinejdžerskom periodu. 

Pročitajte Bajka za Katju - Peti rođendan Natašine ćerke obeležen žurkom za princeze, prelepo (video)

Dragan Klem

 

- Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška. To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama, često zaboravimo. Ja kada sam bila u tom periodu prevrtala sam očima kada pogledam roditelje, moja još uvek ne prevrće na mene, mada nije isključeno ni to kada ne gledam - rekla je Nataša u  intervjuu za „Glossy“.

Pročitajte Najsrećniji dan u porodici - Sestre Bekvalac slave, Nataša u suzama (foto)

Dragan Klem

 

Nataša takođe ne krije koliko je ponosna na svoju ćerku, a poznato je da se trudi da kako Hani tako i Katji omogući srećno detinjstvo i ispuni svaku želju. Izgleda da je ovaj put Hana poželela da šesnaesti rođendan proslavi u Parizu, što je mama odmah ispunila.

Pročitajte Katja danas puni 5 godina - Nataša uplakana, emotivna Hanina čestitka sestri i nikad viđene slike sa porođaja (foto)

Instagram

 

Pop zvezda je na put povela Hanu i njene prijatelje kako bi joj ovaj dan učinila nezaboravnim. Društvo je uživalo u znamenitostima grada svetlosti, pa je posle obilaska čuvenog Luvra i Monmartra dan završila u jednom luksuznom restoranu. 

Pročitajte Prefinjenost i elegancija u pastelnim tonovima - Natašin dom je pravi raj, jedan detalj je posebno zanimljiv (foto)

Slavljenica je sa svojom majkom i prijateljima uživala u večeri u prijatnom ambijentu, a potom duvala svećice na torti. 

"Srećan rođendan bebo", poručila je Nataša svojoj naslednici kojoj je priredila veče za pamćenje. 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading