Nataša i Kristina

Najsrećniji dan u porodici: Sestre Bekvalac slave, Nataša u suzama (foto)

Autor:

23.01.2023 14:00

Foto:

Foto:

Nataša i Kristina Bekvalac danas slave! Ovo je povod...



Za Kristinu Bekvalac danas je, kako sama kaže, najsrećniji dan u životu, jer je upravo 23. januara 2009. godine na svet donela ćerku Petru. Sestra Nataše Bekvalac ganuta emocijama oglasila se na svom Instagram nalogu uputivši svojoj naslednici dirljive reči:

Pročitajte Prefinjenost i elegancija u pastelnim tonovima - Natašin dom je pravi raj, jedan detalj je posebno zanimljiv (foto)

Hellomagazin

 


"Danas je najbitniji dan u mom životu jer sam pre tačno 14 godina rodila najgenijalniju ćerku na celom svetu.Volim te do neba i svaki dan uživam posmatrajući u kakvu genijalnu, posebnu, pametnu, prelepu devojku rasteš... Toliko sam srećna i ponosna što si toliko svoja i samostalna…Volim te baš takvu kakva jesi", glasila je poruka ponosne mame.

Pročitajte Raspust je počeo - Nataša Bekvalac sa ćerkama uživa na planini, Katja oduševila (video)

Ni Nataša nije zaostajala, pa je svojoj sestričini uputila javnu čestitku koja je dirnula mnoge:

"Srećan rođendan Peco moja. Znam da ne voliš patetisanja ni preterivanja u bilo čemu, zato ću ti samo reći da si najbolja sestričina na svetu i  da te tvoja tetka Naki voli beskrajno."

Pročitajte Sušta suprotnost Nataši Bekvalac - Supruga Vlade Vuksanovića posle drugog porođaja ne liči na sebe (foto)

Instagram

 

"Ok, ne mogu ništa da napišem pošto cmizdrim kao luda, volim te i toliko sam ponosna na nas i sve naše...", obratila se Nataša svojoj sestri Kristini i objavila dirljiv video.

Pogledajte njihove uspomene.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading