Dahiana Vuksanović

Sušta suprotnost Nataši Bekvalac: Supruga Vlade Vuksanovića posle drugog porođaja ne liči na sebe (foto)

Autor:

07.12.2022 12:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Supruga Vlade Vuksanovića lepa Dahiana fotografijama na Instagramu svakodnevno oduševljava armiju fanovaVlada Vuksanović u martu je postao tata po drugi put. Njegova supruga Dahiana na svet je donela dečaka. Presrećni roditeji sinu su dali ime Teodor, a ponosni tata sreću nije krio na Instagramu.

Pročitajte Supruga Vlade Vuksanovića ponovo trudna, stiže druga beba

Podsećamo, Vlada i Dahiana su 11. decembra 2019. godine dobili i ćerkicu Valentinu, a nedavno su se uselili u svoj novi, prelep dom u centru Beograda, kojim se Dahiana pohvalila na Instagramu. 

Instagram

 

Zgodna i atraktivna Latinoamerikanka, otkako je uplovila u život popularnog manekena 2018. godine ne prestaje da intrigira javnost.

Pročitajte Da li može vrelije - Vlada Vuksanović kaže DA

Instagram

 

Iako se nedavno porodila po drugi put Dahiana izgleda savršeno. Njene najnovije fotografije privlače veliki pažnju fanova, a mnogi se pitaju da li je nešto korigovala na svom licu. 

I dalje ima onih koji pate što veza Vlade Vuksanovića i Nataše Bekvalac nije uspela, ali čini se da je zgodni maneken srećniji nego ikada i da je posle raskida veridbe sa novosadskom barbikom sreo ženu svog života.

Anketa

Boško Karanović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading