Nataša, Kristina, Dragana

Hvala ti, mama: Sestre Bekvalac na okupu, otac u suzama, video će vas rasplakati

Autor:

14.05.2023 21:27

Foto:

Foto:

Porodica Bekvalac oduvek je bila složna i na okupu bez obzira na sve probleme koji su ih lomili



Porodica Bekvalac, zahvaljujući Nataši, danas je jedna od najlepših tema dana.

Naime, pevačica je na svom profilu na Instagramu uputila majci diljivu poruku, a video zapis sa jednog od slavlja ostavio je pratioce u suzama. 

Ata Images

 

"Danas je dan majki. Znam zašto sam baš tebe za mamu izabrala, za mene si najbolja mama na svetu baš takva kakva jesi. I sve što si govorila uvek si bila u pravu i sve što sam grešila bilo mi je neophodno kao lekcija i moj put kojim sam morala proći i kojim još uvek koračam.

Pročitajte Porodica Bekvalac uživa na moru, kojoj sestri bolje stoji izazovni bikini?

Ono što sam oduvek osećala i znala je da sve što si radila i radiš uvek je bilo iz bezuslovne ljubavi prema nas tri. Šta znači biti majka shvatila sam tek onda kada sam postala Hanina i Katjina mama. Za majčinstvo ne postoji priručnik, samo ljubav, osećaj.

Shvatila sam i ono tvoje 'Videćeš kada budeš imala svoju decu'...ali i 'Rodićes ti jednu kao što si ti pa ćeš videti'... e rodila sam dve... dve svoje i savršene! Hvala ti, mama. Volim te na svetu najviše! Tvoja srednja, najproblematičnija ćerka", Natašina je poruka majci za Dan majki koji se u svetu oboležava dva meseca posle Dana žena, tj 8. marta.

Pgledajte i sami koliko je lepo kada je porodica Bekvalac na okupu, i kako suprug Dragan i ćerke Nataša i Kristina majci pevaju pesmu Predraga Tozovca "Mirjana":

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading