Prelepe i atraktivne

Sestre Bekvalac zablistale kraj mora - kojoj bolje stoji izazovni bikini?

Autor:

27.04.2021 19:40

Foto:

Foto:

Sestre Bekvalac postale su sinonim za atraktivan izgled. Osim što blistaju u glamuroznim odevnim kombinacijama, kada se odluče da prošetaju bikini muškoj publici zaista zastaje dah.



Porodica Bekvalac oduvek je privlačila pažnju javnosti, neverovatnim talentom, glamuroznim stajlingom, ali i brojnim aferama u koje su ih mediji 'uvlačili'. Ovog puta ipak, novinske stupce popunile su zahvaljujući besprekornom izgledu. Naime, Kristina i Nataša odlučile su da naprave predah od urbanog života u prestonici, te su mir pronašle na obali mora, uz svoje najmilije.

Kristina je izabrala odmaralište nadomak Hurgade u Egiptu. Obzirom na to da je izuzetno aktivna na Instagramu, ona je sa svojim pratiocima podelila, za nju bitne momente sa letovanja.

Osim fotografija sa porodicom, Kristina je iskoristila priliku kako bi sa obožavaocima podelila i po koju atraktivnu fotografju, kojom je izazvala potpunu pometnju. Bilo je tu različitih kombinacija, od belog bikinija sa crnim detaljima, do, sada već tradicionalne kombinacije crnog bikinija sa šeširom.

Složićete se da sestra proslavljene pevačice zaista izgleda sjajno.

Pročitajte i Nataša Bekvalac donela važnu odluku - Kako će na to reagovati njene naslednice?

Nataša je pak tek nedavno našla slobodnog vremena kako bi uživala u čarima mora, te se sa svojim naslednicama uputila na jednu od egzotičnih destinacija. Kao i njena sestra, Nataša je takođe izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, a trenutke sreće sa svojim ćerkicama vrlo često podeli sa svojim obožavaocima.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

Tako je bilo i ovog puta, a sudeći po pevačicinom osmehu ovaj odmor, u društvu najmilijih zaista joj prija. Osim toga, Nataša je takođe pokazala zavidnu liniju, te izgled na kom bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidele.

Pročitajte i Nataša Bekvalac i dalje veruje: Oko ljubavi se sve vrti, zbog nje se živi!

Uz fotografiju, šaljivo je poručila - Živećemo na moru!

Sestre Bekvalac pravi su primer žena koje se sjajno osećaju u svom telu, uprkos godinama, te velikog broj predrasuda o godinama, ona zadovoljno blistaju a osmeh na njihovim licima dovoljno govori.

Anketa

 

Komentari. (0)

Loading