Nataša Bekvalac donela važnu odluku - Kako će na to reagovati njene naslednice?

Autor:

20.02.2021 17:00

Foto:

Foto:



Pop pevačica Nataša Bekvalac ponovo se sa kćerkama Hanom i Katjom preselila iz Novog Sada u prestonicu, uverena da će u glavnom gradu ostati, i ističe da joj je porodica najveća snaga i pokretač.

Pop pevačica Nataša Bekvalac (40) ponovo se preselila iz rodnog Novog Sada u Beograd. U glavnom gradu će živeti sa kćerkama, trinaestogodišnjom Hanom i trogodišnjom Katjom, koje će u Beogradu pohađati školu, odnosno vrtić. Nataša se sa naslednicama pre izvesnog vremena uselila u luksuznu kuću koju je sagradila u novosadskom naselju Čenej, kako bi bila bliže roditeljima. Tamo je provela najveći deo prošle godine i sve vreme vanrednog stanja i pandemije virusa korona, ali je početkom 2021. ponovo došla u prestonicu i nada se da će tu biti i ubuduće.

- Ne živimo više na relaciji Novi Sad-Beograd. Sada smo u Beogradu i tako će i ostati. Novi Sad je bio privremeno rešenje dok sam vidala svoje rane. Vratila sam se svojoj bazi i bila bliže roditeljima, jer sam smatrala da je u tom trenutku i periodu to bilo najbolje rešenje za mene i moju decu. Kada smo se sve oporavile, vratile smo se u prestonicu - rekla je pevačica za Gloriju.

Povratak na staru, beogradsku adresu ne znači da će Bekvalčeva biti odvojena od svojih roditelja. Kao i u prošlom teškom periodu, kada se na buran način rastajala od trećeg supruga Luke Lazukića, tako i u onim najlepšim trenucima, majka i otac i sestre Dragana i Kristina biće njena najveća podrška. Udaljenost od osamdesetak kilometara za porodicu Bekvalac ne predstavlja nikakvu prepreku niti veliku razdaljinu, pa će oni biti uz Natašu i decu i u Beogradu.

- Moja deca, sestre i roditelji najvrednije su što imam u životu i beskrajno sam zahvalna na takvoj porodici. Samo onaj koji ima sestre zna o kakvoj ljubavi je reč. One su moj najveći oslonac, snaga i pokretač - iskrena je novosadska plavuša, koja je uvek u članovima svoje porodica pronalazila utehu, ali i energiju da prebrodi emotivne krahove, razvode i pad.

Oprezna!

Pevačica koja je pre tačno godinu dana održala koncert u punoj Štark areni u Beogradu još ne pravi konkretne, nove planove, već čeka da se dodatno smiri pandemija virusa korona kako u Srbiji tako i u regionu. Dok uveliko radi na novim pesmama, koje će kao singlove promovisati novim video-spotovima tokom predstojećeg proleća i leta, ona željno iščekuje povratak na scenu, a na binu će izaći tek pošto se uveri da je epidemiološka situacija bezbedna.

Pročitajte i Nataša Bekvalac otkrila tajnu roditeljstva:  moj najveći uspeh su moja deca!