Nataša Bekvalac

Strogi roditelji! Majka Nataše Bekvalac otvorila dušu: Neću joj oprostiti...

Autor:

12.07.2023 10:00

Foto:

Foto:

Majka Nataše Bekvalac konačno u javnosti, upoznajte Miru



Jedna od naših najpopularnijih pevačica Nataša Bekvalac nedavno je obradovala publiku duetskom pesmom sa Sašom Matićem koja je već na prvo slušanje osvojila srca publike. 

Tim povodom lepa novosađanka sinoć je bila gost kod Ognjena Amidžića koji je za nju spremio posebno iznenađenje. 

Instagram

 

Naime, majka Nataše Bekvalac dala je ekskluzivni intervju koji je pušten u emisiji „Amidži šou”. Na samom početku Mira je otkrila šta zamera svojoj naslednici, ali i kako Nata reaguje na kritike.

- Zameram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi videli, već 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo.

Pročitajte Godinama ga je čekala - Nataša Bekvalac konačno srećna

Pesmu volim da joj pohvalim, kod ublačenja uvek imam neku zamerku, imam nekad i kod pevanja, ali ona kaže da to tako treba, kad je to već snimljeno šta je tu je, ali imam pravo da kažem svoje mišljenje.

Nije joj baš drago kada kažem tako, nekad se okrene i ode i onda ja ispitujem šta se desilo, ako si me pitala, rekla sam ti, ne mogu da promenim, ali ti kažem šta se meni kao gledaocu, majci ili ženi ne dopada.

youtube printscreen

 

Mira je otkrila i to da Nata voli da je sve po njenom, te da ume da se naljuti kada stvari ne idu onako kako je zamislila. 

Voli da bude jako važna, da je ona najvažnija, da smo svi tu za nju i da svi treba da mislimo kao ona, da radimo kako ona misli, a mi nećemo.

Majka Nataše Bekvalac istakla je da ne bi volela da se njena ćerka po četvrti put uda. 

Pročitajte Hvala ti, mama - Sestre Bekvalac na okupu, otac u suzama, video će vas rasplakati

- Ja nisam čula i ne verujem, nema šanse da se uda ubiću je. Odrekla bih je se kad bi se udala četvrti put, mislim da neće.

Prošla je dosta škole da shvati, žena nije za brak ljudi, ona je da je sama sa svojom decom, poslom, ako se neko ubaci lepo, ako ne, opet zdravo doviđenja.

Ona ne trpi formu, kliše, ona hoće kako ona hoće, a u braku mora da ima neko pravilo, ne voli obavezu da ima tu. Ona sebi sve prilagodi i decu i nas i posao.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading