Saša Matić

Samo što je proslavio 45. rođendan: Odluka Saše Matića rasplakaće javnost

Autor:

26.05.2023 12:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Preko noći pevač je shvati da dalje ne može ovako, pa će odluka Saše Matića mnoge rasplakatiOdluka Saše Matića mnoge će iznenaditi, ali i rastužiti.

Iako ga publika obožava i njegove nastupe i koncerte sa nestrpljenjem iščekuje, presekao je i shvatio da dalje ne može ovim tempom.

Ata Images

 

- Posle dve Štark Arene, kao i svih ovih godina odlučio sam da stavim tačku na Beograd na duže vreme - otkrio je Saša Matić i pojasnio svoju odluku:

- Pauza je upravo zato da u budućnosti ne dosadim. Mislio sam 2016. kad sam svirao prvi put u Areni, to je to. Onda 2018. isto. A shvatio sam 2023. da može uvek bolje i stepenik napred.

Pročitajte Jedan pogrešan korak i ostali su bez vida - Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi, evo šta se dogodilo

Prošlog meseca napunio je 45 godina, a prijatelji su mu priredili nezaboravno iznenađenje.

- Napravili su mi papazjaniju ovi moji drugari, nisam imao nameru ništa da pravim, ali pošto uživaju sa mnom, nisu izdržali da me iznenade. Sve sam saznao u 17h tog dana.

Instagram

 

Snimio je veliki broj dueta, a novinare je zanimalo koji mu je najdraži i koja koleginica je bila najteža za saradnju.

- Ne mogu vam ja to reći, sa svima sam imao želju da snimim duet. Možda sam najponosniji na "More tuge" koju sam snimio sa Severinom jer sam ja pisao pesmu.

Nijedna nije bila teška za saradnju, zaista, ali sa Severinom smo morali da žurimo. Ušao sam u 5 u studio i morao da budem u devet sati na aerodromu za Dubrovnik - ispričao je Saša Matić za Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading