Merjem Uzerli

Okrenula leđa slavi: Novo zanimanje Merjem Uzerli sve ostavilo bez teksta

Autor:

05.07.2023 10:45

Foto:

Foto:

Karijera Merjem Uzerli na neko vreme krenula je drugim tokom...



Iako je publika obožavala da je gleda na malim ekranima, turska glumica Merjem Uzerli je glumu na neko vreme stavila na pauzu i odlučila da se okrene drugoj profesiji

Instagram

 

Naime, glumica nemačkog porekla pokrenula je sopstveni biznis koji nema veze sa glumom, i u Berlinu je 2020. godine otvorila "Nosh Nosh", prodavnicu sa zdravim slatkišima. 

Pročitajte Scenska šminka sve prikrije - Merjem Uzerli uslikana bez pudera (foto)

Karijera Merjem Uzerli krenula je novim tokom, a novom poslu se neizmerno radovala, budući da su njeni proizvodi veganski, a u ponudi je imala i zdrave čokolade, džemove i bombone.

- Reč je o ukusnim i vrlo zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti celim svetom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nosh Nosh (@noshnoshberlin)

Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mesto u kojem želimo da se osećate kao kod kuće dok uživate u slatkišima najboljeg kvaliteta.

Pročitajte Sada je sreća tri puta veća, turski mediji bruje - Merjem Uzerli trudna?

U ponudi su veganske čokoladice, džemovi, 'kakao na kašičicu', makaronsi, sladoled koji je najbolji na svetu, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga - pojasnila je tada glumica, preneo je HELLO!.

Međutim izgleda da preduzetnička karijera Merjem Uzerli nije baš procvetala, budući da na Instagram stranici poslastičarnice ništa nije objavljeno već dve godine, a na Googlu piše da je poslovnica Merjem Uzerli zatvorena. 

Instagram

 

Osim toga, ne može se pristupiti ni Web stranici, pa izgleda da posao nije zaživeo u Berlinu, uprkos reklami slavne glumice.

Jedno je sigurno, publika širom sveta voli da vidi Merjem Uzerli na kameri, pa ne sumnjamo da su joj vrata mnogih studija otvorena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading