Merjem Uzerli

Sada je sreća tri puta veća, turski mediji bruje: Merjem Uzerli trudna?

Autor:

30.01.2023 14:45

Foto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival

Foto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival

Izgleda da je turska glumica srećnija nego ikada, kako prenose mediji trudna Merjem Uzerli postaće mama po treći put



Poznata turska glumica Merjem Uzreli, koju smo zavoleli kroz lik sultanije u seriji “Sulejman Veličanstveni” po treći put će postatiti mama. Međutim ona pokušava da vest sakrije kako ne bi imala problema sa produkcijom serije na kojoj trenutno radi.

Pročitajte Sve za mezimice - Kada ćerka Merjem Uzerli slavi rođendan to izgleda ovako (foto)

Instagram

 

Kako Tv Novele navode, Merjem je uplašena da bi zbog trudnoće mogla da ostane bez uloge u novoj seriji Disney+ produkcije. Lepa glumica je već nekoliko puta dolazila u sukob sa producentima, te ne želi da se sazna da je trudna dok ne padne poslednja klapa na snimanju.

Trudna Merjem Uzerli, problem jasan 

Izvor blizak turskoj glumici otkriva da Merjem trudnoću nije planirala, ali ni da ne želi da je prekine, pošto je konačno pronašla sreću sa drugim mužem koga vešto krije od javnosti. - Kada je primetila da joj ciklus nike redovan, Merjem je uradila brzi test, koji je pokazao da je u drugom stanju. Ginekolog to još treba da potvrdi. U svakom slučaju ne može se reći da nije srećna. Drago joj je što će njene ćerke Lara i Lili dobiti bata ili seku, Lilin otac je čovek koga voli, a uz to je i drži kao malo vode na dlanu - priča izvor, a prenose TV Novele.

Pročitajte Pre njih pomišljala je na samoubistvo - Ćerke Merjem Uzerli su neodoljive, prizor iz doma topi srca (foto)

Instagram

 

- Merjem ne želi da producenti znaju da čeka bebu, jer bi joj mogli zameriti, pošto su već imali konflikt kada se nije pojavila na snimanju da bi otišla na arapski festival u inostranstvu. Na sve to, veći problem je nastao zbog estetske operacije, zatezanja lica, i sada se njen mladalački izgleda ne uklapa u lik koji tumači u seriji - stariju ženu koja se zaljubljuje u mnogo mlađeg muškarca. Merjem deluje kao sestra momcima kojima bi po godinama biti majka. Producentima se to ne sviđa, i čini se da su se pokajali što su je angažovali - objašnjava pomenuti izvor. Turska glumica se uopšte nije oglašavala na ovu temu, te nije potvrdila niti opovrgnula radosnu vest.

Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading