Merjem Uzerli

Pre njih pomišljala je na samoubistvo: Ćerke Merjem Uzerli su neodoljive, prizor iz doma topi srca (foto)

Autor:

31.12.2022 12:00

Foto:

Foto:

Glumica Merjem Uzerli praznike provodi s ćerkama



Glumica Merjem Uzerli praznike provodi s ćerkama u bajkovitoj atmosferi. Lepa glumica koju smo zavoleli kao sultaniju Hurem u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" poslednjih godina sve manje glumi, jer se potpuno posvetila porodici, pre svega ćerkicama, dvogodišnjoj Lili Koi, koju je dobila u vezi sa sadašnjim partnerom i osmogodišnjoj Lari, iz turbulentne veze sa turskim biznismenom Kanom Atešom. 

Instagram

 

Umetnica koja je rođena u Berlinu svetski slavu stekla je zahvaljujući ulozi u kultnoj seriji, u kojoj je glumila pune tri godine. U to vreme je i upoznala 17 godina starijeg Ateša, sa kojim je ostala u drugom stanju. Pošto on nije želeo dete, pokušao je da je nagovori da abortira, ali je ona odbila i vratila se u domovinu, gde je ubrzo rodila Laru i odgajala je sama. 

Pročitajte Merjem Uzerli izričita - Ne želim da se udajem!

Instagram

 

Posle teškog perioda, depresije i pomišnjanja na samoubistvo, utehu joj je pružila ćerkica, a kasnije i novi partner, koga vešto krije od javnosti. Majčinstvo je toliko promenilo da sve ređe prihvata uloge, a kad je dobila i drugu devojčicu, potpuno se posvetila porodici.

Instagram

 

U Berlinu je pre nekoliko godina otvorila prodavnicu zdravih slatkiša, a svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkicama. Sada je obožavaoce obradovala novim fotografijama iz svog doma, koje potvrđuju da joj uloga mame ipak najlepše stoji, jer nikad nije delovala srećnije i zadovoljnije.

Pročitajte Razotkrivena - Dolazak Merjem Uzerli u Crnu Goru krije veliku tajnu, on je razlog (foto)

Instagram

 

Ispraćajući 2022. godinu, Merjem je otkrila da joj je ona bila veliki izazov, ali i podsetnik na važne stvari u životu, kao i da joj je dala priliku da razmišlja i uči i izrazila nadu da će 2023. biti svetla, zdrava i mirna za sve. 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading