Što je mnogo, mnogo je: Merjem Uzerli drastično promenila izgled, obožavaoci zabrinuti

Autor:

20.03.2022 17:00

Foto:

Foto:

Izgled Merjem Uzerli izazvao je oprečne reakcijeTurska glumica Merjem Uzerli (38) srca domaće publike osvojila je ulogom sultanije Hurem u popularnoj turskoj seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Od tada, svaki njen potez publika na ovim prostorima prati sa velikom pažnjom, zbog čega su nedavne fotografije koje je glumica objavljivala na svom Instagram profilu zabrinule mnoge.

Pročitajte Da li je preterala? Merjem Uzerli pozirala gola u kadi 

 

 

Naime, glumica koja je svojom neverovatnom lepotom očarala pripadnike snažnijeg pola, nedavno se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Od tada, Merjem je davala sve od sebe kako bi svoju liniju što pre dovela do savršenstva. Ne samo da je uspela, već je, po mišljenju određenog dela publike i preterala.

Pročitajte Sada je sve jasno: Merjem Uzerli predstavila javnosti svog oca

 

 

Podsećanja radi, svojevremeno svetski mediji izveštavali su o njenoj navodnoj borbi s depresijom, zbog koje je naglo smršala, te razmatrala odustajanje od uloge koja ju je proslavila. Tada se takođe pričalo da je boravila u jednoj klinici u Nemačkoj, te da se u tom periodu nikome nije javljala. 

- Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin - rekla je navodno Merjem tokom snimanja serije.

Da li se iza njenog izgleda krije samo naporan trening i iscrpljujuća dijeta ili je reč o određenim zdravstvenim problemima, za sada nije poznato. No, izgled Merjem Uzerli pretrpeo je očiglednu promenu, koja nije naišla na odobravanje svih njenih obožavalaca.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading