Merjem Uzerli

Merjem Uzerli ne liči na sebe, kako samo boja kose može da promeni ženu

Autor:

16.03.2024 14:24

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Merjem Uzerli nikada nije lepše izgledala, za sve je zadužena onaMerjem Uzerli proslavila se igrajući čuvenu Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" i od tada svetski mediji prate svaki njen korak.

Lepotom, harizmom i talentom osvojila je svakog, a izgled Merjem Uzerli tema je koja ne prestaje da se komentariše kada se o njoj govori.

Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival

 

Glumica se pre nekoliko godina vratila u rodnu Nemačku, gde odgaja dve mezimice, a na društvenim mrežama redovno obaveštava pratioce o zanimljivostima iz privatnog života.

Pored glumačkih angažmana i uspeha, poznata je i po svojoj sklonosti ka različitim modnim transformacijama.

Izgled Merjem Uzerli na meti komentara

Merjem najviše voli da se igra različitim odevnim kombinacijama (turski mediji pišu o njoj kao o jednoj od retkih glumica sa prepoznatljivim stilom), a često fanove iznenadi novom frizurom, odnosno bojom kose.

Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival

 

Videli smo je kao crnku, smeđokosu, ali bila je i plavuša. Ta se boja slavnoj glumici definitivno najviše sviđa budući da je sada ponovo ofarbala platinastoplavu kosu.

Pročitajte Iskošene oči, podignute jagodice i oteklo lice - Merjem Uzerli preterala sa estetskim korekcijama (foto)

Najnoviji izgled Merjem Uzerli naišao je samo na pozitivne kritike i komplimente. Fanovi su složni da joj je ovakva promena bila neophodna i da sada izgleda lepše nego ikad.

 

 

Komentari. (0)

Loading