Merjem Uzerli

Iskošene oči, podignute jagodice i oteklo lice: Merjem Uzerli preterala sa estetskim korekcijama (foto)

Autor:

09.10.2023 16:02

Foto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival

Foto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival

Izgled Merjem Uzerli na košarkaškoj utakmici zapanjio, glumica ne liči na sebe



O njenoj lepoti uvek se piše u superlativu. Merjem Uzerli, mnogima poznatija kao sultanija Hurem iz serije „Sulejman Veličanstveni”, opčinila je publiku sa ovih prostora igrajući ulogu opasne, a prelepe sultanije.

Međutim, danas je izgled Merjem Uzerli mnogo drugačiji od onog na koji smo navikli i kakvu smo je zavoleli.

Glumica tursko-nemačkog porekla danas živi sa ćerkama Larom i Lili u Berlinu, a nedavno je proslavila jubilarni 40. rođendan napravivši spektakularnu zabavu za najuži krug porodice i prijatelja.

Instagram

 

Nije tajna da se povukla na vrhuncu slave zbog psiholoških problema i od tada vreme provodi u rodnoj Nemačkoj.

Spekulisalo se da je pre nekoliko godina pokušala sebi da oduzme život zbog nesuglasica s prvim suprugom, o čemu ona nikada nije želela da govori.

Danas Merjem vodi malu poslastičarnicu koju je otvorila u blizini svog stana, uživa u mirnom porodičnom životu, a u javnosti je viđamo tek povremeno.

Izgled Merjem Uzerli danas je drastično drugačiji

 

Redovno obaveštava svoje fanove o svakodnevnim aktivnostima objavljujući fotografije na društvenoj mreži Instagram, a svi su složni u jednom – izgled Merjem Uzerli sa godinama je sve bolji.

Dame se slažu da je i majčinstvo samo još više istaklo njenu prirodnu lepotu. Međutim, najnovije fotografije koje su se pojavile na socijalnim platformama, mnoge su šokirale.


 

 

Podignute jagodice, savršeno zategnuto i blago otečeno lice i iskošene oči podstakle su govorkanja da je Merjem preterala s posetama estetskom hirurgu.

Pročitajte Osvojila Balkan - Merjem Uzerli luduje u Dubrovniku uz srpske pesme na rođendanu poznatog biznismena

Pre nekoliko dana je sa prijateljicama pratila košarkašku utakmicu na kojoj je izgledala neprepoznatljivo, dok na Instagramu čas izgleda kao stara dobra Merjem, čas krije lice iza naočara za sunce.

 

 

 

Komentari. (0)

Loading