Samsung princeza

Tragična smrt naslednice Samsung imperije: Otac pokušao sve da zataška, istina je jeziva, sve se saznalo

Autor:

14.02.2023 20:00

Foto: Photo by Chung Sung Jun Getty Images

Foto: Photo by Chung Sung Jun Getty Images

Naslednica Samsung imperije tragično je preminula, njena smrt bila je obavijena velom tajne, ali sada se sve saznalo



Naslednica Samsung Imperije Li Jun Han tragično je preminula 2005. godine, a njena smrt dugo je bila pod velom tajne. Tog kobnog 18. novembra kada su mediji preneli da je ćerka mogula Li Kun Hi-ja stradala u saobraćajnoj nesreći, svet je ostao u šoku. Sahrana se odigrala brzo u strogoj tajnosti, a onda je čitav događaj zataškan.

Pročitajte Da li je to ona?! Turska glumica ipak nije nastradala u zemljotresu, snimak sve govori (video)

Li Kun Hi koji je pored Li imao još troje dece, nije želeo da se oglašava povodom smrti ćerke i sve je delovalo jako sumnjivo. Kada je preminula Li je imala samo 26 godina i konto od 191 milion dolara u banci.

Porodica preminule devojke davala je više nasumičnih, kontradiktornih izjava koje su navele novinare da podrobnije istraže ovu temu i otkriju pravu istinu. Tri novinara uputila su se u Njujork, gde se nesreća navodno dogodila, kada su se pojavili nejasni detalji jer lokacija nesreće nije bila jasna, svedoci su davali kontradiktorne izjave, a nije bilo ni medicinskog kartona.

Pročitajte Ostvarilo se najstrašnije prokletstvo - Glumac nestao na petak 13, potraga obustavljena iz jednog razloga

Photo by Chung Sung Jun Getty Images

 

Zahvaljujući novinarima, ubrzo se došlo do šokantnog saznanja - nije bila u pitanju nesreća, već samoubistvo. Li Jun Han je oduzela sebi život tako što se obesila u svom stanu na Menhetnu, a njen dečko je pronašao sutradan. Nikada nije razjašnjeno zašto se tako kasno pojavio.

Pročitajte Utopila se zvezda popularne serije? - Policija u potrazi za nestalom glumicom

Zanimljivo je to da je vlasnik Samsung imperije te iste godine bio upleten u niz skandala. Izbegavao je sudske pozive pod izgovorom da ide u SAD da leči rak pluća, a takođe je bio optužen za davanje mita južnokorejskim predsedničkim kandidatima. Samsung je optužen za manipulisanje cenom čipova fleš memorije u SAD-u, zbog čega je morao da plati kaznu od 300 miliona dolara.

Pročitajte Tragedija kakva se ne pamti, oglasio se Bogdan Bogdanović - Moje misli su...

Photo by Chung Sung Jun Getty Images

 

Ispostavilo se da Li Kun Hi nije želeo da ćerkino samoubistvo naruši imidž kompanije, te ga je namerno prikrio i predstavio kao nesreću.

Pročitajte  Nije želela da se ubije - Ovo je razlog zbog kog je Bojana Šarac sebi slučajno oduzela život

Iako je Li Jun Han na prvi pogled imala sve i živela san svake devojke, bila je duboko nesrećna. Pre odlaska u Ameriku bila je nesrećno zaljubljena u čoveka koju njena porodica nije prihvatala. Samsung princeza nije imala prijatelje, često je bila usamljena i borila se sa teškom depresijom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading