Aleksandra Radović

Od oca je nasledila harizmu, a od majke iskonsku lepotu: Ovo su roditelji Aleksandre Radović (foto)

Autor:

08.10.2023 20:15

Foto:

Foto:

Roditelji Aleksandre Radović konačno u javnosti, pogledajte kako Zorka i Zoran izgledaju



Aleksandru Radović obožava publika širom regiona.

Iako godinama slovi za jedan od najboljih vokala, pevačica je uspela da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, pa malo ko zna kako roditelji Aleksandre Radović izgledaju. 

Instagram

 

Slavna pevačica detinjstvo je provela u Bogatiću kod Šapca, a neverovatan talenat za muziku prvo su prepoznali njeni roditelji Zorka i Zoran koji su je sa samo 9 godina upisali u muzičku školu.

Pročitajte Topi se u ustima - Kolač sa bananama i sladoledom po receptu Aleksandre Radović

Iako su joj oduvek davali vetar u leđa, roditelji Aleksandre Radović nikada nisu želeli javno da se eksponiraju pa su njihove fotografije na društvenim mrežama prava retkost. 

Ipak, pevačica je danas napravila presedan, a za to je imala dobar razlog. Naime, njeni roditelji proslavili su 50. godišnjicu braka, a ona je tim povodom uz set fotografija napisala emotivnu poruku. 

– Danas želim da čestitam mojim voljenim i hrabrim roditeljima zlatnu svadbu – punih 50 godina braka! Uspeli su da nas vaspitaju, odškoluju, dočekaju da se ostvarimo u profesiji, ali i kao roditelji.

Pročitajte Voli poznate dame - Bivši dečko Aleksandre Radović posle nje oženio ovu prelepu glumicu

Samo mi znamo kakva je veličina i kolika snaga njihove žrtve… U dobru i zlu, uvek jedno uz drugo i uvek tu za nas, velike i odrasle ljude ali ipak, njihovu malu decu.

Volim vas i dok vas gledam, i dok vas zamišljam, i kada ste sa mnom i kada niste, pre nego što legnem na spavanje, kada otvorim oči i pogledam u jutro – Gospode, slava Ti i hvala što su moji i što ih imam.

Instagram

 

Mnogi su primetili i to da roditelji Aleksandre Radović fantastično izgledaju, te je svima postalo jasno od koga je pevačica nasledila lepotu, stas i harizmu. 

Komentari. (0)

Loading