Aleksandra Radović

Pevačica predstavila sestru: Prava je lepotica

Autor:

04.09.2022 15:30

Foto:

Foto:

Pevačica Aleksandra Radović: nasmejana u društvu sestre Jelene proslavila sestrićev polazak u prvi razred



Pevačica Aleksandra Radović: poznat pop pevačica koja je svojim pojavljivanjem na muzičkoj sceni Srbije pre skoro dve decenije osvojila srca publike, javnosti je postala poznata svojom pesmom "Kao so u moru", prepoznatljivim glasom kojim se izdvojila i ostala upamćena kao pevačica raskošnog glasa. Nakon pomenute pesme koja je postala veliki hit, nizale su se numere poput: "Još danas", "Ako nikada", "Nema te žene", "Nisi moj", "Čuvam te", Bivši dragi", "Čuvaj moje srce" i mnoge druge koje publika voli da sluša na koncertima i nastupima širom regiona. Tako je nedavno poznata pop pevačica, tekstopisac i kompozitor imala priliku da nastupa na Jahorina Fashion Week-u, na kojem je oduševila sve prisutne, kako glasom i stasom, tako i jednistvenom, elegantnom i ženstvenom kombinacijom u vidu belog odela, čistih linija, koje joj je stajalo kao saliveno.

Instagram screenshot @alexandradovic

 

 

Pročitajte Ko joj pravi društvo na plaži: uživaju zajedno u čarima leta

 

Poznata pevačica je leto provela radno, kao i većina njenih kolega, nastupajući i družeći se sa publikom na različitim festivalima i društvenim manifestacijama i događajima, ali je isto tako bilo vremena i za odmor i predah, sa svojim drugaricama uživajući u čarima leta i Jadrana, upijajući vitamin D. Obilazeći muzej Pabla Pikasa i uživajući sa drugaricama, šetajući kamenim utvrđenjem sa pogledom na francusko primorje, obilazeći Kan i njegove znamenitosti. Nedavno je sa svojim pratiocima podelila sliku sa svojom sestrom Jelenom, čestitajući polazak u prvi razred svom sestriću Lazaru, na kojoj su obe nasmejane i vidno raspoložene. Iako je poznata kao neko ko o svojim dragim osoboma ne voli javno da priča, kako navodi časopis Hello, njena sestra Jelena je pre više od jedne decenije bila njena koleginica, sa kojom je pevala i koja joj je otkrivala način na koji se izvodi pop muzika, kako bi pomogle svojim roditeljima oko troškova fakulteta. 

Naime Jelena je muzički obrazovana, završivši osnovnu i srednju muzičku školu, svira violinu, a učestvovala je  na nekoliko festivala, dok je na "Radijskom festivalu" osvojila nagradu za najbolju interpretaciju. Iako su joj mnogi predviđali muzičku karijeru, ona nije nastavila putem muzike. U Novom Sadu u kojem i danas živi, završila je fakultet za fizičku kulturu, u međuvremenu se udala i postala majka trojice sinova. Njih dve su od malih nogu jako vezane, oslanjujći se i računajući jedna na drugu, pa je tako jednom prilikom kada je Aleksandra objavila sliku iz ranog detinjstva na kojoj su Jelena i ona napisala da ju je ona uvek čuvala i pazila i da će uvek biti njeno rame za šta god joj zatreba, na taj način joj čestitavši rođendan.

Instagram screenshot @alexandradovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading