Aleksandra Radović

Nina je mamina kopija: Ćerku Aleksandre Radović dugo nismo videli u javnosti, za to ima dobar razlog

Autor:

28.01.2024 13:43

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Aleksandre Radović sada je odrasla devojka koja se nikada sa mamom nije pojavila u javnosti, a za to ima dobar razlog



Aleksandra Radović pre nešto manje od 14 godina postala je mama jedne Nine koju je dobila u vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim.

Ćerka Aleksandre Radović nikada se nije pojavila sa mamom u javnosti jer ne voli medijsko eksponiranje, u čemu je pevačica podržava.

Ata Images

 

Sa Nininim tatom pevačica se razišla svega mesec i po dana posle porođaja, te su njih dve stvorile ženski porodični raj u kojem uživaju svakodnevno.

Ćerka Aleksandre Radović porasla je u prelepu tinejdžerku, a mnogi pevačicini fanovi pitaju se zašto nema Nininih fotografija na njenim društvenim mrežama.

Ćerka Aleksandre Radović nasledila je mamin talenat

- Ne bih želela da pravim famu oko toga što nema fotografija mog deteta, prosto smatram da je za nju tako najbolje.

Ata Images

 

Koju god javnu ličnost da pitate, čak i decu mojih kolega, rekli bi vam kako bi voleli da imaju svoj mir i privatnost.

Ako moja ćerka jednog dana poželi da istupi sa nekim svojim talentom, podrazumeva se da neću stajati na putu njenim željama.

Pročitajte Aleksandra Radović zaista drugačija od svih, novo poglavlje života počinje, srećno!

Ali, dok je u ovom uzrastu, mislim da je ovo najbolje rešenje, kaže pevačica čija je naslednica u osetljivom životnom dobu.

Na pitanje da li je Nina nasledila njen talenat, Aleksandra kaže:

- Nina je izuzetno talentovana, to je činjenica. Već sada, rekla bih, sjajno peva i lepo svira klavir. Čini mi se da deli moju strastvenu ljubav prema muzici.

ATA Image

 

Nastojim da joj pomognem onoliko koliko mi njene godine dozvoljavaju, s obzirom na to da je pubertet na snazi. Usmeravam je, bez ikakve namere da na silu postavljam neke stvari.

Ozbiljnije bavljenje njenim vokalom tek predstoji, a da li ćemo je gledati na sceni ne znam, pomalo je stidljiva - rekla je pevačica za novi broj magazina "Hello!"

Komentari. (0)

Loading