Da li je preterala? Merjem Uzerli pozirala gola u kadi

Autor:

25.10.2021 13:10

Foto:

Foto:

Izgled Merjem Uzerli u poslednje vreme sve češće je tema svetskih medija, a za to postoji dobar razlog.



Poslednjih nedelja atraktivna turska glumica Merjem Uzerli (38) svoje obožavaoce iznenadila je nizom provokativnih fotografija, kojima je pokazala da i ona i te kako ume izazovnim pozama da raspali maštu pripadnika snažnije pola.

Izgled Merjem Uzerli tema broj jedan 

Nakon porođaja atraktivna turska glumica potpuno se posvetila roditeljstvu, te se trudila da novorođenoj bebi ništa ne fali. Umereno je objavljivala fotke na svom Instagramu kada bi stigla, a one bi se uglavnom ticale nvorođenčeta ili bi glumica pozirala neotkrivajući gotovo ništa. 

Međutim u poslednje vreme deluje da je popularna Hurem odlučila malo da osveži svoj Instagram profil, te je dosta aktivnija, a i sadržaja se poprilično promenio. Sve češće su provokativne fotke u interesantnim pozama kojima je Merjem pokazala da i dalje i te kako ume da izazove pažnju i na ovaj način.

Poslednjom fotkom koju je objavila na svom Instagram storiju pokazala je možda i previše. Naime, prelepa glumica sa obožavaocima podelila je fotku iz kade, na kojoj je potpuno naga, a rukama i nogama pokrila je intimne delove.

Pročitajte i Turska glumica Merjem Uzerli uživa u šetnji sa svojim princezama! (foto)

Instagram screenshot

 

Iako je ovim gestom iznenadila armiju obožavalaca, pojedini smatraju da je ovaj potez opravdan, međutim postoje i oni koji smatraju da je preterala, šta vi mislite o ovom potezu lepe glumice?

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading