Merjem Uzerli fotografijom oduševila svet - Glumica blista u ulozi majke! (foto)

Autor:

08.02.2021 22:28

Foto:

Foto:



Ćerke Merjem Uzerli njenom životu dale su potpuno drugačiju notu, te jedan novi smisao, za koji pre nekoliko godina nije mogla ni da sanja da postoji. Pre nepunih mesec dana, glumica je na svet donela svoju drugu ćerku, a iako o blagoslevnom stanju nije želela mnogo da priča, kad kad fotografijama na društevnim mrežama oduševi svoje obožavaoce.

Ovog puta, Merjem je na svom Instagram storiju sa svojim obožavaocima podelila fotografiju na kojoj uživa, ušuškana u toplini svog kreveta sa ćerkicom. Glumica se savršeno snašla u novoj ulozi te apsolutno blista.

Merjem Uzerli, foto: instagram prntscr

Svoju sreću atraktivna glumica ne može da sakrije, a ona je vidljiva na svakoj fotografiji koju objavi sa svojim preslatkim naslednicama. Nedavno je celom svetu pokazala svoje bogatstvo, okružena ogromnom ljubavlju, Merjem je pozirala u društvu svojih mezimica. Fotografije njenih ćerki potpuno su osvojila srca njenih obožavalaca, te su se komentari divljenja nizali.

U nastavku vam donosimo pomenute fotografije jedne nove Merjem, iste one koja je pre samo nekoliko godina sebi pokušala da oduzme život i borila se sa opakom depresijom.

Pročitajte i Merjem Uzerli na svet donela zdravu devojčicu - Naslednicu predstavila obožavaocima u svom stilu! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)