Jelena i Ivan

Kako zamišljate topao porodičan dom? Kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića sigurno odgovara opisu

Autor:

17.09.2023 18:00

Foto:

Foto:

Kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je prelepa, zavirite unutraKada pomislite na topao porodični dom kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je prvo što vam padne napamet.

Poznati par je stan u centru Beograda zamenio kućom na Voždovcu gde su sebi i svojoj ćerkici Nini napravili pravu oazu za uživanje.

 

 

Kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića okružena je zelenilom, uključujući četinare kao i razno cveće, a prostrano dvorište stvoreno je za uživanje.

Pročitajte Slatke roditeljske muke - Jelena Tomašević strepi zbog ćerke, Ivan sve priznao

Pri pogledu na fotografije doma poznatog para jasno je da je svaki centimetar uređen sa maksimalnom posvećenošću i pažnjom, ali i sa puno ljubavi.

 

 

Eneterijer je prostran i svetao, a osim kožne braon garniture koja je ukrašena sa raznobojim jastucima, primetili smo simpatičnu dekoraciju u vidu kofera, kao i pomorandžino drvo.

Za uređenje ovako velikog doma potrebno je dosta vremena i truda, a budući da Jelena i Ivan oboje imaju prilično zauzete rasporede, odabiru zavesa i tapeta vratili su se naknadno kada su proces uređenja kuće podelili sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

 

Komentari. (0)

Loading