Bilja i Aca

Stan od 56 kvadrata zamenili velelepnom vilom: Bilja Jevtić i Aca Ilić nisu angažovali dekoratere, ovako izgleda njihov dom

Autor:

20.08.2023 14:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Dom Bilje Jevtić i Ace Ilića uređen je sa stilom, svaki detalj je pažljivo biran...



Dom Bilje Jevtić i Ace Ilića nalazi se na Petlovom brdu, u kraju koji obožavaju i u kome žive dugi niz godina. 

Enterijer kuće izleda besprekorno, iako skladni par pri uređenju nije angažovao profesionalce, već su samostalno uredili prostor po svom ukusu.

Andreja Damnjanović

 

- Nisam želela da unajmljujem arhitetku ili enterijeristu jer oboje smo obišli ceo svet, ulazili smo u kuće koje su lepše i raskošnije od naše i dobro sam znala šta želim. Sredili smo dom onako kako nama najviše odgovara - otkrila je Biljana svojevremeno za HELLO!.

Pročitajte Ovde živi Dragana Kosjerina, dom po meri moderne žene (foto)

Inače, pre nego što su se uselili u velelepnu nekretninu, Bilja i Aca su živeli u stanu od 56 kvadrata, ali  nakon rođenja sina Ivana odlučili su da se presele kako bi imali više prostora.

Andreja Damnjanović

 

- Kada se Ivan rodio, stan nam je postao tesan, zbog čega smo morali da kupimo nešto veće.

Prvo smo tražili prostraniji stan, ali čim smo videli kuću, na kojoj su bili završeni samo grubi radovi, opredelili smo se za nju. Ostali smo na Petlovom brdu, u mirnom i tihom kraju – rekla je svojevremeno pevačica za pomenuti medij.

Andreja Damnjanović

 

Dom Bilje Jevtić i Ace Ilića krase uspomene sa brojnih putovanja, pa svaki detalj sa sobom nosi posebnu priču.

Andreja Damnjanović

 

‒ Iz svake zemlje koju sam posetila donela sam nešto što je autentično za taj kraj. Te sitnice su mi bitnije od bilo čega drugog. Volim da se, kad pogledam u neku stvar, setim boravka u toj zemlji.

Pročitajte Selo moje, lepše od Pariza - Zavirite u kuću Miroslava Ilića u Mrčajevcima (foto)

Sve što sam godinama kupovala brižljivo čuvam. Kada smo se Aleksandar i ja venčali, iznenadio me je putovanjem u Johanesburg.

Andreja Damnjanović

 

To nam je bio medeni mesec. I odande sam donela mnogo figurica. Dešava mi se da ih posmatram i razmišljam o danima koje smo Aca i ja proveli u Južnoj Africi ‒ otkrila je Bilja za pomenuti list.

Andreja Damnjanović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading