Nikola Đuričko

Holivud u malom: Zavirite u dom Nikole Đurička u Americi

Autor:

02.12.2023 20:00

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Dom Nikole Đurička može da parira kućama svetskih zvezda



Legendarni Nikola Đuričko davno je spakovao kofere i našu zemlju zamenio Amerikom.

Proslavljeni glumac u Los Anđelesu živi sa suprugom Ljiljanom Nešić i njihovo dvoje dece, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo kako izgleda dom Nikole Đurička.

Luka Šarac

 

Dom Nikole Đurička uređen je po poslednjoj modi

Kako je u više navrata istakao, supruga je bila velika podrška kada je razmišljao da li da svoj život nastave preko okeana, a budući da je tamo ostvario zapažene uloge nema sumnje da su doneli pravu odluku.

Prema pisanju medija, dom Nikole Đurička prvo je bio mali stan, a sada je to raskošna kuća na dva sprata koja je uređena po poslednjim modnim trendovima.

Pročitajte Isti tata - Sin Nikole Đurička napunio 14 godina, glumac naslednika oduševio prelepim gestom (foto)

Glumac je svojevremeno za naš magazin ispričao kako gleda na selidbu u SAD i šta radi u Los Anđelesu.

- Moja cela porodica se preselila, to je velika i uzbudljiva avantura za sve nas. Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve.

Instagram

 

Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac – izjavio je on tada.

Pročitajte Pet godina otkako ga nema - Glogovčev pomen ujedinio porodicu i prijatelje, ćerkica neutešna, Đuričko došao iz Amerike... (foto)

— Mi doručkujemo zajedno, a onda Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, dok ja vozim Nađu u njenu školu. U kolima slušam diskove za učenje španskog jezika.

Instagram

 

Onda obavljamo dnevne obaveze, spremamo se za test iz vožnje, istražujemo grad, bakćemo se sa birokratijom, čitamo scenarije, družimo se sa prijateljima... Obično, kao i svi — otkrio je glumac kako izgleda tipičan dan u njihovoj porodici.

 

 

Komentari. (0)

Loading