Đuričko emotivan kao retko do sada: Ona je moja ljubav

Autor:

15.02.2022 14:30

Foto:

Foto:

Glumac Nikola Đuričko svoje emocije prezentovao je putem fotografije



Nedavno, popularni domaći glumac Nikola Đuričko i njegova supruga Ljiljana proslavili su 18. godišnjicu braka. Tokom godina, jasno je bilo da Đuričku podrška porodice puno znači, te da je u svojoj surpuzi pronašao saputnika za ceo život, no vrlo retko govorio je o svojim emocijama, barem ne javno.

No, ovog puta napravio je izuzetak, objavivši prelepu fotografiju na kojoj pozira sa voljenom suprugom, uz kratak opis.

- Ljubav moja.

Pročitajte Nikola Đuričko o danima kada je trčao uz stepenice "Marakane" i sanjao da bude atletičar: Noge su mi se tresle nakon treninga

Glumac Nikola Đuričko sa suprugom je svojevremeno u razgovoru za naš magazin govorio o njihovoj ljubavi, a tada je Ljiljana otkrila i da još uvek nisu svesni godina koje su proveli zajedno.

- Pravo da vam kažem, ne mogu da verujemo da je već toliko prošlo. Mislim da se naš zajednički život može najlakše opisati sa nekoliko reči: ljubav, radost, poštovanje, kompromis, prijateljstvo, poverenje - otkrila je supruga Nikole Đurička, Ljiljana.

Pročitajte Nikola Đuričko se pohvalio porodično fotkom, jedan detalj ukrao svu pažnju

Nino Rakicevic

 

Glumac Nikola Đuričko - izazove prevazišao uz punu podršku porodice

Kada je pre nešto više od dve godine odlučio da se preseli u Ameriku, mnogi su bili skeptični. Tada mu je njegova supruga Ljiljana pružila bezrezervnu podršku, te su se sa decom preselili 'preko bare', a krajnji rezultat dobro nam je poznat.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading