Miloš i Ivana

Sve je spremno za dolazak bebe: Miloš Biković sa izabranicom uživa u prelepom domu (foto)

Autor:

19.09.2023 17:00

Foto:

Foto:

Dom Miloša Bikovića uređen je sa stilom, pogledajte fotografije



Vest da će Miloš Biković postati otac odjeknula je pre par dana regionom i još uvek je glavna tema u medijima. Popularni glumac i njegova izabranica Ivana Malić raduju se prinovi što je on podelio sa pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

"Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora.

Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati“, napisao je Biković, a ubrzo su usledila nagađanja gde će budući roditelji živeti po dolasku bebe.

Pročitajte Glamur i sjaj zamenio selom - Miloš Biković sagradio skromnu kuću blizu manastira (foto)

Da li će dom Miloša Bikovića i Ivane Malić biti na Dorćolu gde on boravi kada je u Beogradu, ili pak u Moskvi, za sada je nepoznanica, ali smo zahvaljujući društvenim mrežama zavirili u glumčev stan u srpskoj prestonici.

Instagram

 

Dom Miloša Bikovića uređen je sa stilom. Prostor je okupan svetlošću, dok zidove krase ikone i fotografije, među kojima smo primetili jednu posebnu – Miloševu fotografiju sa snimanja filma "Sunčanica“ koji mu je otvorio vrata ruskog tržišta.

Instagram

 

U dnevnoj sobi nalazi se i kamin, kao i ogromni prozori i vrata od poda do plafona, a budući da su neke fotografije nastale zimus videli smo kako glumčev stan izgleda za vreme praznika.

Instagram

 

Ako je suditi po fotografijama topao porodični dom za dolazak bebe je spreman, a sigurni smo da je i onaj u Moskvi podjednako lepo dekorisan.

 

Komentari. (0)

Loading