Miloš Biković

Biković iznenadio: Neću se odreći svog života zbog deteta, poludeo bih

Autor:

09.01.2024 18:25

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izjava Miloša Bikovića nikoga nije ostavila ravnodušnim



Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Miloš Biković uskoro će se ostvariti u ulozi oca. Njegova izabranica Ivana Malić u poodmakloj je trudnoći i srećni par broji sitno do dolaska prinove.

Glumac je prilikom gostovanja u emisiji „Pop Tok“ govorio o roditeljstvu, a izjava Miloša Bikovića privukla je dosta pažnje.

Ata Images

 

Naime, Biković smatra da je ljudima uglavnom žao što se nisu ostvarili kao roditelji ranije.

- Pročitao sam da niko nikada nije zažalio zbog novog života, samo što nisi ranije postao roditelj. Misli da mi prvo treba da odrastemo da bismo dobili dete, ali to je zez, prvo dobiješ dete pa odrasteš. Tek tada živiš za nekog drugog.

Pročitajte Umesto Ivane, ona - Miloš Biković u zagrljaju posebne dame na premijeri, njena lepota očarava

- Lek i pelcer za ego je dobiti dete. To te vrati nazad, to je normalno. Sve sugeriše, moraš da budeš lep, mlad, uspešan, da si kul, da se kulturno uzdižeš, da pratiš dešavanja, da budeš građanski aktivan, politički angažovan, sve te bombarduje i ti zaboraviš onda šta moraš, a šta ne. Najvažnije je imati novi život - istakao je on.

Izjava Miloša Bikovića se prepričava


- To jednostavno osetiš. U nekom trenutku se zapitaš. Ja sam ostvario mnogo toga u svom životu, sada je sve ponavljanje jednog istog, to je samoostvarivanje koje nema smisla. Vrtiš se ukrug. Kad ne znaš šta ti je, napravi dete - to je stara mudrost.

Pročitajte Ovako više ne može - Odluka Miloša Bikovića iznenadila

- Ovo zvuči dosta jednostavno, a zapravo i jeste jednostavno, možeš da nađeš hiljadu "ali", a svako "ali" je samo izgovor. Mislim da ne treba svako da usvoji to, samo ja tako mislim.

Biković je otkrio da će sa porodicom živeti na relaciji Beograd-Moskva.

Ata Images

 

- Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo-vamo. Moj život je moj život. Deca će biti isti kao i ti.

Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da im pomognem, ali ne mogu da zaustavim svoj život, ne mogu da se odreknem svega, poludeo bih.

 

 

- Deci lud otac ne treba. Treba naći neki balans - istakao je glumac u pomenutoj emisiji.

Komentari. (0)

Loading