Miloš Biković

Umesto Ivane, ona: Miloš Biković u zagrljaju posebne dame na premijeri, njena lepota očarava

Autor:

29.12.2023 14:17

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Majka Miloša Bikovića prava je dama, sinoć je sinu bila najveća podrška



Sinoć je upriličena glamurozna premijera ruskog filma "Sluga 2" u kojoj glavnu ulogu ima naš Miloš Biković.

Brojni poznati pojavili su se na crvenom tepihu kako bi podržali novo ostvarenje našeg glumca, a ono što je mnoge iznenadilo je da njegova verenica Ivana Malić nije bila. Zato je majka Miloša Bikovića sinu bila najveća podrška.

Ata Images

 

S najlepšim razlogom je sinoć lepa pravnica izostala sa premijere. Budući da broji dane do porođaja nije želela da se izlažu naporu, a Miloš je tu njenu odluku podržao jer mu je najbitnije da sve prođe u najboljem redu.

Biković je došao u pratnji režisera Klima Šipenka, a tu su bile i njegove mnoge kolege. Ipak, jedna dama je posebno iznenadila prisutne.

Majka Miloša Bikovića ne krije koliko je ponosna na sina

Reč je o Miloševoj mami Mariji, koja je čitave večeri opušteno ćaskala sa okupljenim poznatim ličnostima i nije mnogo marila za fotografe.

Boško Karanović

 

Dramski umetnik ne voli mnogo da govori o privatnom životu, pa tako imamo tek pokoju informaciju o njegovoj porodici. Ipak, nikada nije krio koliko je ponosan na ženu koja mu je podarila život jer je rano ostala bez supruga, njegovog oca.

Pročitajte Ovako više ne može - Odluka Miloša Bikovića iznenadila

Hrabra i snalažljiva, majka Miloša Bikovića, kako je Miloš jednom opisao Mariju, najzaslužnija je za to što je on danas.

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - rekao je svojevremeno Biković, piše "Kurir".

Komentari. (0)

Loading