Ivana Malić

Biković je pravi srećnik: Ivana Malić više ne krije, evo kako izgleda u poodmakloj trudnoći (foto)

Autor:

07.10.2023 10:49

Foto:

Foto:

Izgled Ivane Malić u trudnoći ne prestaje da se komentariše



Miloš Biković i njegova izabranica postaće roditelji. Srećne vesti obradovale su brojne fanove, a izgled Ivane Malić u trudnoći privukao je pažnju javnosti.

Instagram

 

Budući roditelji su najlepšu vest mesecima krili, a kako je Ivana u poodmakloj trudnoći i stomačić se uveliko nazire, odlučili su da sreću podele sa svetom. 

– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora.

Pročitajte Sve je spremno za dolazak bebe - Miloš Biković sa izabranicom uživa u prelepom domu (foto)

Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života.

Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati – napisao je nedavno glumac na svom profilu, a brojne fanove zanimalo je kako buduća mama izgleda.

Ata Images

 

Na društvenoj mreži Instagram sada je osvanula prva fotografija, a izgled Ivane Malić ne prestaje da se komentariše. 

Izgled Ivane Malić ostavlja bez daha

Naime, Bikovićeva devojka pozirala je u uskoj haljini bež boje preko koje je obukla teksas jaknu. Stajling je upotpunio kardigan preko ramena i tamne naočare dok joj je kosa bila uvijena u blage talase. 

Neodoljiv izgled Ivane Malić oduševio je njene pratioce, a mnogi smatraju da je Miloš pravi srećnik što pored sebe ima tako lepu, vaspitanu i obrazovanu ženu. 

Instagram

 

Instagram

 

Podsetimo, Ivana i Miloš su vezu započeli prošle godine u Rovinju, a prvo zajedničko pojavljivanje usledilo je na premijeri filma „Južni vetar 2 ‒ Ubrzanje”.

Komentari. (0)

Loading