Miloš Biković

Postupak Miloša Bikovića iznenadio Ivanu, sin će po rođenju dobiti...

Autor:

31.12.2023 14:30

Foto:

Foto:

Miloš Biković traži dadilju za sina, ovo su detalji



Miloš Biković će početkom godine dobiti najvažniju životnu ulogu - postaće otac. Njegova izabranica Ivana Malić broji sitno do porođaja, a glumac već uveliko traži dadilju za svog sina. 

Instagram

 

Ovu vest je za domaće medije potvrdio Bikovićev kolega i prijatelj Stojan Đorđević koji sa glumcem druži još od studentskih dana. 

Pročitajte Ovako više ne može - Odluka Miloša Bikovića iznenadila

- Cela klasa, nas 12 se i dalje družimo i čujemo, ali to tek kada nam dozvole vreme i obaveze, tačnije kada nam dozvole deca, jer smo većinom već roditelji.

Miloš Biković nas je skoro pitao nešto oko dadilja i kako to sve funkcioniše... Međutim, svaki roditelj, kada dobije dete, shvati da, koji god savet je dobio, može da ga baci u vodu jer mora sam da prođe kroz ceo proces. Tako će i on - rekao je Stojan za Informer.

Podsećanja radi, Miloš Biković nedavno je doneo neočekivanu odluku. On će, naime, nakon bebinog dolaska na svet usporiti tempo kada su snimanja novih projekata u pitanju. 

Pročitajte Za ovo se živi - Miloš Biković podelio prelepe vesti, svi mu čestitaju (foto)

- Moram i ja da povedem računa o zdravlju. Ne mogu više da letim noću, a danju da snimam, da imam pet-šest preleta mesečno, dvadeset i nešto snimajućih dana po 13 sati dnevno po mrazu, zato što ću izgleda biti potreban još nekome, a ne samo sebi - otkrio je glumac u emisiji ”Jutro na Prvoj”. 

Komentari. (1)

Loading
Mile

01.01.2024 07:28

Pretvorili smo se u nova.Postao nam je vazniji i od dece.Umesto da deca odrastaju iz roditelje ona odrastaju uznkucne pomocnice.