Bora Đorđević

Bora Đorđević otkazao koncert, teška bolest ga je prikovala za krevet

Autor:

29.12.2023 13:45

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Zdravlje Bore Đorđevića je narušeno



Vest da je zdravlje Bore Đorđevića ozbiljno narušeno zabrinula je fanove muzičke grupe „Riblja čorba”. O ozbiljnosti situacije govori činjenica da je koncert na Trgu kralja Milana u Nišu definitivno otkazan. 

Boško Karanović

 

Informacija se našla na zvaničnom sajtu organizatora, a vest da je zdravlje Bore Đorđevića narušeno potvrdili su i članovi benda.

Pročitajte Bora Čorba prvi put u javnosti posle medijske ilegale - Čim umrem... (foto)

- Izvinjavamo se što nećemo moći da se, u Nišu i Boru, zajedno radujemo Novoj godini. Bori su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima jer ima jak grip, kao i probleme sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća.

Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi, evo nas na novim druženjima. Izvinjavamo se organizatorima, kao i svima kojima smo pokvarili planove.

Volimo vas, srećna Nova godina - navodi se u saopštenju benda, a prenosi Blic

 

 

Podsećanja radi, roker je nedavno primio nagradu za najboljeg kantautora godine, a po završetku nastupa obratio se pripadnicima "sedme sile" i osvrnuo na svoje zdravstveno stanje o kojem se pisalo prošle godine:

- Dobro je, dobro je. Ovde sam jer je ovo ipak sjajan festival, sve moguće televiyije... Nosi neku važnost. Eto, i mi starci da dobijemo neku nagradu!

Volim ja da skupljam priznanja ovako, važno je za svakoga, ko kaže da nije tako laže - rekao je Bora Čorba posle priznanja za doprinos muzici.

Komentari. (0)

Loading