Bora Đorđević

Bora Čorba prvi put u javnosti posle medijske ilegale: Čim umrem... (foto)

Autor:

26.01.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bora Đorđević prvi put u javnosti nakon zdravstvenih problema



Sinoć je u Štark Areni održano prvo veče dodele muzičkih nagrada MAC Awards, a ovaj događaj okupio je brojne poznate ličnosti iz regiona, među kojima je bio frontmen "Riblje čorbe", Bora Đorđević.

Pročitajte Bora Čorba se vraća na scenu - Nova pesma od danas pred publikom

Ata Images

 

Legendarni rok muzičar primio je nagradu za najboljeg kantautora godine, a po završetku nastupa obratio se pripadnicima sedme sile i osvrnuo na svoje zdravstveno stanje o kojem se pisalo prošle godine:

- Dobro je, dobro je. Ovde sam jer je ovo ipak sjajan festival, sve moguće TV... Nosi neku važnost. Eto, i mi starci da dobijemo neku nagradu! Volim ja da skupljam priznanja ovako, važno je za svakoga, ko kaže da nije tako laže - rekao je Bora Čorba posle priznanja za doprinos muzici.

Pročitajte Tamara predaje u školi, Boris živi na planini - Ovo su tajanstvena deca Bore Đorđevića koja se nikad ne pojavljuju u javnosti (foto)

Ata Images

 

Na pitanje da li ima neko posebno mesto gde drži nagrade, muzičar je šaljivo odgovorio.

- Evo, čim umrem otvara se moj muzej! Otvorićemo muzej i videćete - rekao je Bora Čorba za Kurir.

Podsetimo, Bora je neko vreme imao zdravstvenih problema zbog kojih je napravio medijsku pauzu, ali ako je suditi po sinoćnjem nastupu popularni roker je sve tegobe ostavio iza sebe. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading