Miloš Biković

O ovome svi glumci sanjaju: Miloš Biković je uspeo, bravo!

Autor:

30.11.2023 18:44

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Uloga Miloša Bikovića u novom filmu stavila ga je na brojne izazove koje do sada nije iskusio



Miloš Biković godinama živi na relaciji Srbija–Rusija, a koliko je tamo cenjen, govori podatak da mu je pre nekoliko godina lično uručio pasoš njihov predsednik Vladimir Putin.

Sinoć se naš glumac pojavio na crvenom tepihu u ruskom gradu Krasnogorsku gde je dobio prestižnu nagradu, a uloga Miloša Bikovića u novoj seriji od njega je tražila nešto u čemu se do sada nije oprobao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Miloš je za potrebe nove serije koju je snimio promenio boju kose, a i stajling, pa se na crvenom tepihu pojavio u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji.

Glumac je bio u širokim pantalonama, šarenom prsluku i neobičnom sakou. Ostatak njegovog izgleda prati brojni nakit, ali i tetovaže za koje verujemo da nisu prave, već su i one za potrebe nove uloge Miloša Bikovića.

Ata Images

 

Uloga Miloša Bikovića kao pevača oduševila je svakog ko je imao priliku da vidi kadrove serije

Biković je za potebe nove serije pod nazivom „Dajte šou" snimio tri pesme, s obzirom na to da glumi pevača Kirila Artemijeva, koje je na sinoćnom događaju i uživo izveo, pa je time pokazao i skriveni muzički talenat.

Za najnovije ostvarenje srpski glumac dobio je sinoć prestižno priznanje „Zlatni gramofon", a na Instagramu se oglasio i zahvalio svima na pozitivnim kritikama:

 

 

Pročitajte Dijamant od kog zastaje dah - Miloš Biković verio Ivanu (foto)

- Putovanje mog lika - pevača Kirila Artemjeva se završilo. Sinoć je glumačko-pevački ,,eksperiment’’ za seriju ,,Dajte šou’’ nagrađen na dodeli prestižne nagrade Zlatni gramofon.

Sama serija izlazi sledeće godine. A ja sam se sa tri pesme smirio. I obećavam da neću više - napisao je duhoviti glumac.

Komentari. (0)

Loading