Arijana Mihajlović

Ni Siniša je ne bi prepoznao: Arijana Mihajlović odlučila se na drastičnu transformaciju (foto)

Autor:

30.11.2023 11:59

Foto:

Foto:

Kosa Arijane Mihajlović doživela je veliku transformaciju, evo kako sada izgleda Sinišina supruga



Supruga Siniše Mihajlovića u Italiji, a i šire s pravom slovi za jednu od najlepših dama koja uvek i gde god se pojavi izgleda besprekorno.

Ipak, ovih dana glavna tema je kosa Arijane Mihajlović, koja je posle mnogo godina doživela potpunu transformaciju.

Instagram

 

Nekoliko dana uoči prve godišnjice smrti njenog voljenog Siniše, nekadašnja italijanska voditeljka poželela je da iz plave pređe u neke tamnije nijanse, pa je sada postala brineta.

Kako je kosa Arijane Mihajlović ranije bila blanširanoplava, proces je trajao duže, a sada se udovica legendarnog fudbalera oglasila na Instagramu i pokazala finalni rezultat.

Instagram

 

Kosa Arijane Mihajlović, tačnije nova boja joj savršeno pristaje

Na fotografijama iz frizerskog salona Arijana je pozirala nasmejana i vidno zadovoljna zbog nove boje kose, kao i talasaste frizure koja ju je učinila bar deset godina mlađom.

Ono što je zanimljivo je da je Sinišina supruga vratila prirodnu boju kose, očigledno ne želeći više da eksperimentiše nijansama i tonovima.

Instagram

 

Pročitajte Još ne mogu da verujem... Arijana Mihajlović deset meseci od Sinišinog odlaska potpuno se slomila (foto)

Komplimenti i pozitivne kritike na račun njenog novog izgleda nizali su se u komentarima, a široki osmeh koji je krasio njeno lice jasan je pokazatelj da je i Arijana veoma zadovoljna novim imidžom.

Komentari. (0)

Loading