Dragana Mićalović

Za ovo treba smelosti: Dragana Mićalović izašla iz zone komfora, promena boje kose mnoge iznenadila (foto)

Autor:

09.10.2023 18:04

Foto:

Foto:

Promena Dragane Mićalović mnoge je iznenadila, evo kako glumica izgledaDragana Mićalović ponosno nosi epitet jedne od najlepših i najpopularnijih glumica mlađe generacije.

Iza nje je mnoštvo uloga u kojima je briljirala. Iako je publika uglavnom pamti po rolama iz popularnih domaćih serija, ona veoma vredno radi i u pozorištu, a najnovija promena Dragane Mićalović tome govori u prilog.

Mlađa sestra Slobode Mićalović poznata je široj javnosti kao brineta, koja izuzetno vodi računa o pravilnoj nezi i kad god se pojavi na crvenom tepihu, ima lepu i modernu frizuru.

Instagram

 

Ipak, za potrebe jedne uloge trebalo je da napravi potpunu transformaciju i „uskoči” u drugu boje kose.

Baš takva je bila i najnovija promena Dragane Mićalović kojom se pohvalila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Promena Dragane Mićalović sve je pozitivno iznenadila

Naime, ona je objavila selfi sa kolegom, a na fotografiji koja je verovatno nastala u pozorištu, Dragana ima plavu periku i frizuru nalik onoj kakve su žene nosile sredinom dvadesetog veka.

Instagram

 


Komplimenti na račun izgleda, pa makar i za potrebe predstave nizali su se u komentarima, te su oni najvatreniji fanovi poželeli da Gaga napravi veliki korak i u privatnom životu te pređe u tabor plavuša.
 

Pročitajte Naizgled nespojivo - Dragana Mićalović pokazala kako se sportske patike nose uz elegantni saten (foto)

Čini se da ona još uvek nije spreman na tako veliku transformaciju, već da su joj dovoljne i ovakve promene u kojima makar nakratko izađe iz svoje zone komfora.

 

Komentari. (0)

Loading