Miloš Biković

Mir i sreća trajali su kratko: Miloš Biković napadnut, u sve umešana država

Autor:

25.01.2024 20:02

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miloša Bikovića napali ukrajinski zvaničnici



Milošu Bikoviću godina nije mogla da započne lepše jer je već devetog dana 2024. godine na svet stigao njegov sin Vasilije.

Osim toga dobio je ulogu i u prestižnoj seriji "Beli lotos", koja je očigledno bila povod da Miloš Biković bude napadnut od ukrajinskih državnih zvaničnika.

Ata Images

 

Ipak, deluje da mnogi našem proslavljenom glumcu ne praštaju uspeh, pa su na društvenim mrežama osvanule teške optužbe upućene na njegovu adresu.

Naime, Miloš Biković napadnut je, ni manje ni više, nego od strane Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine koje ga je nazvalo „Putinovim glumcem” i optužilo da „podržava genocid i krši međunarodno pravo”.

Miloš Biković napadnut, ovo su detalji

Oni su prozvali produkcijsku kuću HBO, koja stoji iza hit serije, zbog odluke da u predstojećoj, trećoj sezoni u svoju holivudsku postavku uključi i našeg glumca.

Ata Images

 

Na društvenim mrežama osvanuli su njihove izjave i napadi na našeg glumca koje je javnost odmah sa gnušanjem odbacila kao neosnovane.

Pročitajte Prva fotografija Bikovićevog sina, prizor topi i najtvrđa srca

- Miloš Biković, srpski glumac koji podržava Rusiju od početka invazije u punom obimu, sada će igrati u trećoj HBO sezoni "Belog lotosa".

@HBO, da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo? - napisali su u svojoj objavi na Tviteru.

 

 

Ovim povodom Miloš se još nije oglasio, a i zašto bi? Uživa u prvim danima sa bebom i ne želi da istupa u medijima po bilo kojoj političkoj osnovi.

Komentari. (0)

Loading