Miloš i Ivana

Sve je spremno za dolazak bebe: Zavirite u dom Miloša Bikovića i Ivane Malić (foto)

Autor:

08.12.2023 17:23

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić dekorisan je u duhu novogodišnjih praznika



Miloš Biković i Ivana Malić broje sitno do dolaska na svet njihovog prvog deteta.

Lepa izabranica popularnog glumca u devetom je mesecu trudnoće, a dom Miloša Bikovića i Ivane Malić već je potpuno podređen bebi, a sada i dekorisan u duhu novogodišnjih i božićnih praznika.

Instagram

 

Dok se sprema za dolazak prinove, popularni par uživa u zajedničkim trenucima, a nedavno su se vratili iz zavejane Moskve u Beograd kako bi se Bikovićeva partnerka porodila u našoj zemlji.

Iako par obično ne otkriva mnogo o svojoj privatnosti, sada su pokazali u kakvoj atmosferi čekaju praznike i rođenje deteta.

Instagram

 

Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić nikada nije bio lepše okićen

Lepa pravnica je prethodno uz poruku "I počelo je..." objavila fotografiju na Instagramu, na kojoj su u prvom planu bili novogodišnji ukrasi, i poručila da je spremna za dekoraciju doma.

Ipak, sada je dom Miloša Bikovića i Ivane Malić u potpunosti dekorisan i spreman kako za novogodišnje praznike, tako i za dolazak bebe.

Instagram

Pročitajte O ovome svi glumci sanjaju - Miloš Biković je uspeo, bravo!

Ivana je, naime, pokazala kako su glumac i ona ukrasili novogodišnju jelku fotografijom na kojoj vidimo raskošno drvo dekorisano u crvenim i zlatnim tonovima. Uz mnogo efektnih detalja, najsimpatičniji su ukrasi u obliku crveno-belih šećerlema, koji odišu bajkovitošću.

Instagram

 

Njihov dom krase i lampice, vedro raspoloženje i ljubav, pa će beba uskoro stići u dom pun radosti, u najlepše doba godine.

Komentari. (0)

Loading