Milica Milša

Beograd na dlanu: Milica Milša proslavila 55. rođendan u penthausu u koji se nedavno uselila, kakav pogled sa balkona (foto)

Autor:

22.05.2023 14:31

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Dom Milice Milše i Žarka Jokanovića je nestvaran, glumica obeležila svoj 55. rođendan u divnom ambijentu"Srećan rođendan, princezo!

Ne postoji niko ko svojom dobrotom zaslužuje veću sreću od tebe, Emčiću moj najdivniji. Nek ti sve u životu bude bajkovito i lepo - kao što si ti moja bajka i moja lepota.

Budi i dalje moj svet i moja najveća radost, a ja ću te voleti beskrajno, nežno i zauvek...", reči su Žarka Jokanovića upućene voljenoj supruzi Milici Milši povodom njenog 55. rođendana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Zato je dom Milice Milše juče bio ispunjen brojnim poklonima, a čestitke su pristizale čitavog dana. 

Pročitajte Milica Milša ekskluzivno za Gloriju - Doktori su me bukvalno digli iz mrtvih, terapijama me održavaju u životu

Srećna i u krugu svojih najmilijih glumica je uživala u svom divnom danu i po prvi put javnosti pokazala penthaus u koji se nedavno uselila. 

Naime, Milica i Žarko Jokanović godinama su živeli u skromnom stanu, u potkrovlju, na Voždovcu.

Ipak, dom Milice Milše i Žarka Jokanovića, zahvaljujući seriji "Igra sudbine", od juna prošle godine nalazi se u elitnom kraju Beograda.

Sin Milice Milše Antonije pobrinuo se da majčin rođendan bude veseo, a nije izostala ni najnovija porodična fotografija, koja će sigurno krasiti neku od polica njihovog novog doma.

Pročitajte Odlučili da stave tačku na nagađanja - Zbog ovoga su Milica Milša i Žarko Jokanović napustili Igru sudbine

Nema sumnje da je Milica Milša srećnija nego ikada.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading