Milica Milša

Rodila ga na četvrtoj godini studija, o njegovom ocu ne govori: Ovo je sin Milice Milše (foto)

Autor:

22.03.2023 11:15

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Sin Milice Milše kojeg je dobila šest godina pre veze sa Žarkom Jokanovićem retko se pojavljuje u javnosti



Milica Milša i Žarko Jokanović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni koji svoju ljubav neguje već decenijama. Međutim, Žarko nije prva glumičina ljubav, iako jeste prva prava, kako je ona u više navrata istakla.

Pročitajte Napustio seriju Igra sudbine, Žarko Jokanović besan kao nikad - Diletantni, ljudi sa dva grama mozga! (foto)

Ata Images

 

Naime, šest godina pre nego što je otpočela vezu sa Žarkom, Milica se ostvarila u ulozi majke. Ona je na četvrtoj godini studija na svet donela sina Antonija, kada je ostala samohrana majka.

Glumica nikada nije govorila o Anotonijevom ocu, ali ne krije koliko je bio izazovan period u kome je sama odgajala sina.

Pročitajte Odlučili da stave tačku na nagađanja - Milica Milša i Žarko Jokanović progovorili, ovo je razlog zbog koga su napustili Igru sudbine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)


– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret.

Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca – rekla je Milica 2017. godine u intervjuu za Story.

Žarko je prihvatio Miličinog sina i gleda ga kao svoje dete, a glumica je ponosna na to kakav je otac.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading