Antonije Isaković

Bila mu je i otac i majka dok nije upoznala Žarka: Ovo je sin Milice Milše kojeg je rodila tokom studija (foto)

Autor:

02.11.2023 16:02

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sin Milice Milše je odrastao u uspešnog čoveka, a to ne bi bilo moguće bez podrške porodice...



Milica Milša i Žarko Jokanović važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

Deluje kao da ne umeju da se posvađaju, već ljubavlju pobeđuju sve prepreke. A koliko glumicu voli suprug, dokazuje činjenica da je prihvatio njenog naslednika kao svog.

Sin Milice Milše nastao je iz kratke glumičine romanse na četvrtoj godini studija, a identitet njegovog oca nikada nije otkriven.

Privatni album

 

Dramska umetnica bila je i otac i majka sinu jedincu koji je ime dobio po dedi, čuvenom Antoniju Isakoviću. Najveću podršku imala je u roditeljima dok jednog dana nije upoznala Žarka koji joj je pokazao da je pravi muškarac za nju i otac njenom nasledniku.

Sin Milice Milše bio je specijalni gost na maminom venčanju sa svega šest godina, a sa scenaristom ima odnos kakav imaju očevi i sinovi.

Sin Milice Milše njen je najveći ponos

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka.

Instagram

 

Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja, koji su u to vreme bili „prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret — ispričala je Milica jednom prilikom.

Pročitajte To se zove umeće - Milica Milša u ovoj haljini pola one žene (foto)

Koliko su ponosni na Antonija, nikada nisu krili. On je sada odrastao i ozbiljan čovek pred kojim je blistava budućnost, s obzirom na to da je veoma uspešan na poslovnom planu.

- Antonije je pametan, odrastao momak, na koga smo veoma ponosni - ističe Žarko Jokanović.

- Završio je master studije na međunarodnoj politici i bezbednosti. Malo je reći da je to jedan divan momak, na kojeg možemo da se oslonimo. Centar je našeg univerzuma.

 

Komentari. (0)

Loading