Milica Milša

To se zove umeće: Milica Milša u ovoj haljini pola one žene (foto)

Autor:

11.10.2023 09:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Haljina Milice Milše idealna za prikrivanje kilograma



Kako godine odmiču, vreme ne ide u prilog damama, pa je sve teže zadržati vitku liniju i izgledati što mršavije. Ukoliko dijete i treninzi ne urode plodom, žene se dovijaju kako da pomoću odeće izgledaju što vitkije, a jedna od onih koja zna savršene trikove za prikrivanje kilograma je glumica Milica Milša.

U čemu je njena tajna? Čitava filozofija je u dobroj haljini Milice Milše koja je učinila da glumica izgleda kao milion dolara.

Instagram

 

Zvezda serije „Zakopane tajne” obukla je lepršavu crnu kreaciju na tufne, a kombinaciju je upotpunila pelerinom u istoj boji.

Svima je već dobro poznato da je ova boja najsigurniji izbor kada želite da se osećate mršavije, tako da je haljina Milice Milše u tom slučaju siguran izbor.

Pročitajte Očarala vas je krajem devedesetih, svaki dan je gledate na malim ekranima - Nikada nećete pogoditi ko je ova glumica

Glumica je stajling „začinila” čizmama sa nitnama, a kao kontrast savršeno je išla torbica u bež boji.

Ovaj autfit oduševio je glumičine pratioce, pa je na njenu adresu stiglo mnoštvo komplimenata, a svi su se složili u jednom – Milica Milša u ovoj haljini je pola one žene.

Ata Images

 

Inače, glumica je svojevremeno govorila o tome da se s viškom kilograma izborila pomoću dijete, a osim toga, posvetila se i plivanju koje deluje blagotvorno i na hrskavicu u kolenu sa kojom je ona dugo imala problema. Za sve što je preostalo – tu je dobra garderoba.

Komentari. (0)

Loading