Seka Aleksić

Seka Aleksić zna savršen trik za prikrivanje kilograma, sve je u ovom komadu garderobe

Autor:

01.10.2023 10:00

Foto: Marko Suvić

Foto: Marko Suvić

Izgled Seke Aleksić dosta se komentariše



Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, izgled Seke Aleksić često je na meti komentara.

Koji je njen novi stajling, da li je nešto radila na svom licu i telu, ko je stilizuje samo su neka od pitanja, a nije ni čudo budući da je u poslednje vreme viđamo samo u najboljim odevnim komadima.

Marko Suvić

 

U pevačicinom garderoberu u poslednje vreme najviše je zastupljena crna boja, a materijal za koje se najčešće odlučuje je koža. Seka često nosi uske haljine koje ističu njenu figuru peščanog sata, no ukoliko treba nešto prikriti ona ima savršene trikove.

Pročitajte Izgleda prirodno, ali... Seka Aleksić (42) priznala koje je estetske korekcije radila

Najnovije izdanje popularne pevačice upravo je pokazatelj kako da zablistate čak i ukoliko imate koji kilogram viška.

Naime, izgled Seke Aleksić oduševio je njene pratioce zato što je uz elegantnu crnu haljinu vešto uklopila oversize sako i zablistala u ovoj trendi kombinaciji. Seka je stajling upotpunila malom lakovanom torbicom, dok je kosu pokupila u elegantnu punđu.

Instagram

 

Oversize sako je idealan komad garderobe u kome ćete izgledati doterano i elegantno, dok ćete s druge strane pokriti bokove i zadnji trap.

Inače, kada sledeći put krenete u šoping, imajte na umu da će vam oversize sakoi dobro doći uz najrazličitije kombinacije. U ovim komadima inspirisanim vintidž stilom osećaćete se samouvereno, a pritom su jako komforni.

Osim toga sjajno se slažu kako uz svečane haljine tako i uz trenerke.

Komentari. (0)

Loading